Siemens automatisering

Siemens, partner op het gebied van installatie & automatisering

Siemens biedt voor elke toepassing de juiste oplossing. Innovatieve, hoogwaardige en duurzame producten en systeemoplossingen op het gebied van automatisering, aandrijving, installatie en industriële schakeltechnologie.

 

Complete productassortiment van Siemens leverbaar

Met toegang tot het complete assortiment van Siemens zijn nu meer dan 48.000 producten en systeemoplossingen op het gebied van automatisering, aandrijving, installatie- en industriële schakeltechnologie beschikbaar. Dit geeft u de mogelijkheid om alle benodigdheden in één keer bij één partner te bestellen. 

Conrad biedt u Siemens artikelen in onder andere de volgende categorieën:

Bekijk alles van Siemens

Siemens
 

Automatisering binnen de industrie met Siemens

Siemens automatisering

Automatiseringstechniek

Op het gebied van automatiseringstechniek is Siemens als leverancier een grote naam. Met merken als Simatic, Siemens LOGO! en SITOP biedt Siemens diverse automatiseringsoplossingen. Ook op het gebied van industriële communicatie en power supply heeft Siemens een uitgebreid productaanbod. Een kleine greep vindt u hieronder.

Bekijk alle Siemens automatiseringsproducten

 

Alles voor uw elektro installatie

Installatietechniek

Installatietechniek

De isolatieweerstandstesters van Fluke leveren ruisvrije, betrouwbare resultaten. De isolatietesterserie biedt geavanceerde functies en is ontworpen voor optimaal bedieningsgemak. De Fluke isolatietesters zijn dé perfecte oplossing voor toepassingen op het gebied van storingzoeken, inbedrijfstelling en preventief onderhoud van de meest uiteenlopende hoogspanningsapparatuur, zoals schakelinstallaties, motoren, generatoren en kabels.

Alle Siemens installatietechniek producten

Alles op het gebied van schakeltechniek

Industriële schakeltechnologie

Industriële schakeltechnologie

Op het gebied van Industriële schakeltechnologie biedt Siemens duizenden producten in de categorieën PLC's, industriële PC's, aandrijftechniek, contactoren, meet- en regeltechniek, signaaltechniek en industriële schakelaars.