bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Een wifi-router accu is noodzakelijk om uw wifinetwerk optimaal te laten presteren

Is de wifi-router accu van uw netwerk stuk, dan is het wifinetwerk zelf ook defect en kunnen u en uw medewerkers of collega’s geen gebruik meer maken van het netwerk. Het is daarom belangrijk te weten dat u 24 uur per dag een nieuwe wifirouter accu kunt bestellen. Zodoende beperkt u de mogelijke downtime van uw netwerk aanzienlijk. Het is bovendien een goed idee om te investeren in een reserve wifi-router accu. Als er dan een defect optreedt, dan vervangt u gewoon de ene accu zonder problemen door de andere. Voor elk type en elk merk vindt u de gepaste wifi-router accu.

Een draadloze internetverbinding is een must in elk bedrijf of in elk huishouden. Met deze draadloze verbinding verbindt u uw toestellen met het internet. Een wifirouter brengt deze draadloze verbinding tot stand. De router zelf is afhankelijk van stroom om het wifisignaal uit te zenden. Indien een wifirouter stuk gaat, is de wifi-router accu altijd een van de eerste zaken om te bekijken.

Tussen welke wifi-router accu’s heeft u de keuze?

Bij Conrad hebben we een grote keuze in wifi-router accu’s. U kunt het beste het serienummer op de oorspronkelijke wifi-router accu controleren en daarna op onze website checken of dit compatibel is. Bij Conrad verkopen we wifi-router accu’s van het merk CS Cameron Sino. Dit zijn degelijke reserve accu’s die compatibel zijn met alle bekende merken hardware. Denk aan merken zoals IBM, Dell of Compaq.

Wat is de beste spanning en capaciteit voor een wifi-router accu?

Wifi-router accu’s vindt u met een diverse spanning. Afhankelijk van uw hardware kiest u voor een wifi-router accu van 3,6, 3,7 of 4,8V. Hoe groter de spanning, hoe sterker het signaal is. De capaciteit is ook uiteenlopend en gaat van 830 mAh tot 3500 mAH. Elke wifi-router accu van CS Cameron Sino is krachtig en heeft een lange levensduur. Naast het gebruik voor wifirouters kunt u eveneens accu’s voor uw RAID controllers aankopen en gebruiken.

Welke types wifi-router accu’s kunt u kiezen?

Qua type accu heeft u de keuze tussen:

·         Li-Ion

·         NiMH

Wat zijn de factoren die de levensduur van uw wifi-router accu inkorten?

  • Slechte verbindingssnelheid. Naast smartphones hebben ook wifirouters last van een trage verbindingssnelheid. Als de gegevensoverdracht of bandbreedte afneemt, probeert uw router het beste uit de situatie te halen en verbruikt het toestel hierdoor meer stroom. Uw wifi-router accu kan echter leeg raken tijdens dit proces.
  • Mechanisch defect. Check regelmatig of de router effectief werkt. Soms lijkt de wifirouter wel signalen uit te sturen, maar is er toch een hardwarematig defect. Dat maakt dat de accu oververhit en slecht presteert.
  • Veroudering van de accu. Sommige Li-Ion batterijen zijn snel uitgeput en verouderen na een aantal laadcycli. Na verloop van tijd loopt de accu snel leeg, zelfs na urenlang opladen.
  • Overmatige hitte. Elektronica is geneigd altijd heet te worden. Bij routers is dat niet anders. Als uw batterij oververhit raakt door overmatig gebruik, te veel opladen of blootstelling aan hoge temperaturen kan hij onverwacht uitvallen.
  • Effecten van een recente stroomstoot. Stroompieken kunnen gevaarlijk zijn voor uw router en de batterij. Uw batterij kan worden aangetast en reageert mogelijk niet wanneer u uw router inschakelt.

Kies nu uw wifi-router accu bij Conrad

Conrad en technologie, dat zijn twee handen op één buik. Met ons Technology In Focus-programma onderhouden we nauwe contacten met onze leveranciers. Zo zijn we steeds op de hoogte van het nieuwste aanbod van wifi-router accu’s en andere accessoires voor uw netwerk. In een bedrijfsomgeving of in een kantoor is de werking van een wifirouter cruciaal. Daardoor is het ook belangrijk dat u steeds kunt vertrouwen op de wifirouter en de bijbehorende accu. Bij Conrad kunt u 24 uur per dag terecht voor de aankoop van een nieuwe wifi-router accu. Op onze website ziet u steeds de actuele voorraad van elke wifirouter en netwerkapparatuur en krijgt u duidelijke informatie wanneer u het item bij u thuis ontvangt. Als u wenst over te gaan tot de aankoop van wifi-router accu’s in bulk, dan kunt u ook bij ons terecht. We helpen u graag verder met advies en indien gewenst komen we tevens bij u langs om uw project te bespreken.