bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Knoop nu nieuwe of reserve accu’s voor uw POS terminal bij Conrad

In onze wereld waarin doordacht omgaan met energie een must is en een behoefte aan duurzame energie gewoonweg een feit, kunt u zich voorstellen dat heel wat elektronisch aangedreven toestellen over accu's beschikken. Herlaadbare accu's kunt u lange tijd gebruiken en op een ecologische manier opladen, bijvoorbeeld met zonne-energie. Conrad is specialist in elektronica, en hierbij nog eens specifiek een expert in vervang- en reserveaccu's voor toestellen uit een B2B-omgeving. Daarom voorzien we ook een groot aantal accu's specifiek voor POS terminals.

Wat is een POS terminal?

POS terminal staat voor point of sale-terminal. Een POS terminal is eenvoudig in gebruik en is onmisbaar geworden in horecazaken en winkels. Dankzij een POS terminal kunnen klanten contactloos betalen en kunt u bovendien ook de voorraad in uw zaak feilloos beheren.

Waarom is een reserve accu voor uw POS terminal een goed idee?

De goede werking van toestellen zoals POS-terminals, maar bijvoorbeeld ook handscanners, staat of valt met de werking van de batterij. Uw toestel kan nog zo goed in de hand liggen en een duidelijk display hebben, maar als de accu het laat afweten, kunt u niet werken. Een POS terminal is draadloos en u moet er als bedrijfsleider de hele dag door op kunnen vertrouwen, in sommige situaties zelfs van maandag tot zondag de klok rond. Een goede voorraad accu's voor het geval er een apparaat stuk gaat, is dan ook een must. Daarnaast is het gewoonweg handig om reserveaccu's op voorraad te hebben.

Voor welke merken POS terminals vindt u accu’s bij Conrad?

U kunt accu's van CS Cameron Sino gebruiken voor alle merken die gespecialiseerd zijn in POS terminals:

·         Ingenico

·         Newland

·         REa Card

·         Sagem

·         Vectron

·         VeriFone

Batterijen van CS Cameron Sino voor elke POS terminal

Bij Conrad zorgen we dat u 24 uur per dag reserveaccu's voor uw POS terminal kunt bestellen. Dit zijn accu's van het merk CS Cameron Sino. Wil u een vervangaccu voor een POS terminal kopen, dan checkt u het serienummer van de batterij en kijkt u op onze website voor een nieuwe batterij die compatibel is met de originele. Een nieuwe accu hoeft niet noodzakelijk van hetzelfde merk als de originele te zijn.

Welke capaciteit heeft een accu voor een POS terminal?

De capaciteit van een accu voor een POS terminal verschilt van type tot type. Zo vindt u batterijen met een capaciteit van 1800 mAh, maar evengoed accu's met een dubbel zo grote capaciteit. Afhankelijk van het toestel kiest u voor een staafbatterij die u in het toestel zelf verbindt met een netvoeding of voor een lithium-ion accu, vergelijkbaar met de accu van een smartphone of andere apparaat accu's.

Houd de voorraad accu’s voor uw toestellen op peil dankzij Conrad

Als bedrijfsleider is een goed beheer van accu's voor diverse toestellen heel belangrijk. Accu's voor headsets, handscanners, smartphones, camera's printers; u heeft ze wellicht vroeg of laat allemaal nodig. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook uw mobiliteit verhogen met accu's voor e-bikes of caddies. Deze kunt u integreren in een energieplan, waarbij u bijvoorbeeld powerstations op zonne-energie gebruikt voor het opladen.

Conrad, uw specialist in POS terminal accu’s

Bent u op zoek naar een nieuwe POS terminal, dan zit u goed bij Conrad. Onze POS terminal accu’s zijn hoogwaardig en hebben een lange levensduur en kwaliteit. Hierbij biedt Conrad de nodige expertise aan om u te helpen bij uw keuze. Met onze catalogus van meer dan 450.000 producten is Conrad de grootste specialist in elektronica en accessoires van de Benelux. Bent u werkzaam op een hersteldienst of werkt u in een afdeling research & development? Gaat u als gepassioneerde elektrotechnicus zelf aan de slag voor vervangingen aan een POS terminal? Dan helpen we u graag met gepast advies. Dat kan online, telefonisch of zelfs tijdens een bezoek aan uw bedrijf of organisatie. Voor scholen hebben we gepaste programma’s. We geloven immers dat een degelijke opleiding in wetenschap en techniek voor iedereen een voordeel is. Zoek vandaag nog een gepaste POS terminal uit en laat u overtuigen door onze snelle, efficiënte en vriendelijke service.