JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Videobewaking

 

Bewakingscamera
Alle soorten en maten

Meer info

Bewakingscamera's in alle soorten en maten

Bewakingscamera's bestaan in een groot aantal uitvoeringen. Als u de behoefte hebt om de veiligheid in huis of binnen uw bedrijf te vergroten, is een bewakingscamera het middel bij uitstek. Uiteraard zijn er ook soorten bewakingscamera's die geschikt zijn om buiten te monteren.

Bewakingscamera met verschillende functies

Onze kleinste bewakingscamera's zijn de zogeheten spy-camera's of pinhole camera's. Deze kleine camera's zijn bijvoorbeeld ingebouwd in een horloge of kunnen worden verwerkt in bijvoorbeeld plafonds, wanden en meubels. Hoewel deze camera's erg klein zijn, bieden de opnames van deze camera's toch de zelfde scherpe beeldkwaliteit als de reguliere bewakingscamera's uit ons assortiment.

Een ander voorbeeld van camerabewaking is de intercom-videocamera. Deze camera wordt eenvoudig gemonteerd bij een ingang of voordeur. U ziet wie er bij de deur staat wanneer er wordt aangebeld en het is mogelijk om te kiezen voor het besturen van dit systeem met uw smartphone of tablet.

Een doeltreffend compleet systeem voor camerabewaking

Een van de meest gebruiksvriendelijke systemen voor camerabewaking is een complete bewakingsset inclusief een monitor, een of meerdere camera's en uiteraard een besturingssysteem. Met een dergelijk systeem is het mogelijk om bijvoorbeeld te beginnen met het bewaken van uw woning of andere locatie middels 1 camera, maar de set is later makkelijk uit te breiden met meerdere camera's.

Kies voor het gemak van digitale overdrachtstechniek waarbij de hoogste kwaliteit van zowel het beeld en geluid van de camera gegarandeerd zijn. Wij bieden onder andere camerabewakingssets die beelden kunnen opnemen met een resolutie van 640 x 480 pixels bij een snelheid van maximaal 10 beelden per seconde.

Bewakingscamera met WiFi

Een van onze meest populaire camera's is het type bewakingscamera met WiFi. Zo bieden we bijvoorbeeld een weerbestendige WiFi-camera die buiten kan worden gemonteerd. Dit type camera kan worden gebruikt om zowel overdag als in het donker (door de LED-verlichting) beelden op te nemen.

Vaak kan de camera op vooraf bepaalde tijden filmen en is het tevens mogelijk om permanente opnamen te maken. Bewegingsherkenning en de mogelijkheid om e-mail-meldingen te ontvangen maken dit type camera helemaal compleet en gebruiksvriendelijk.

Uiteraard zijn bovenstaande camera's slechts een greep uit ons ruime assortiment camera's die geschikt zijn voor bewaking. In onze webwinkel vindt u artikelen voor camerabewaking in iedere prijsklasse. Het beveiligen van uw woning hoeft niet duur te zijn!

Naar boven