JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Veiligheidshandschoenen

Veiligheidshandschoenen ter bescherming van je handen

Wat persoonlijke beschermingsmiddelen betreft zijn handschoenen vaak een onderdeel van de beschermende outfit waar niet altijd voldoende aandacht aan wordt besteed. Er zijn veiligheidshandschoenen voor ieder gewenst doel, waarbij altijd de nadruk ligt op een goede grip, draagcomfort en veiligheid.

Conrad heeft een zeer breed assortiment veiligheidshandschoenen die voldoen aan verschillende bepaalde eisen. Zo zijn er handschoenen die de handen goed beschermen bij snijwerkzaamheden en uiteraard handschoenen die bestand zijn tegen hitte en kou.

Veiligheidshandschoenen bij spanning

Spanningsbeschermende handschoenen dienen gedragen te worden bij werkzaamheden waarbij men onder spanning staande delen moet aanraken (of daar dichtbij komt). Deze duurzame veiligheidshandschoenen voldoen aan de gestelde normen en dienen niet gedragen te worden in andere omstandigheden dan tijdens de werkzaamheden waarvoor ze zijn bedoeld. De handschoenen zijn van een hoge kwaliteit en dienen regelmatig gecontroleerd te worden indien ze veel worden gedragen of in aanraking zijn geweest met onder spanning staande onderdelen. Spanningsbeschermende handschoenen zijn een must voor bijvoorbeeld elektriciens.

Beschermende handschoenen met een goede grip

Indien je buiten werkzaamheden verricht in de koude maanden, is het aan te raden goede beschermende handschoenen te dragen met een optimale grip. Onze naadloze beschermende handschoenen met een latex coating (voor een goede grip) zijn hier uitermate geschikt voor. De handschoenen dragen comfortabel en voelen zacht en warm aan, ook op extreem koude dagen. Deze handschoenen worden gebruikt bij het werken in bijvoorbeeld koelcellen.

Allround veiligheidshandschoenen

Ons grote aanbod allround handschoenen bestaat uit handschoenen van (synthetisch) leer. Deze handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en
kunnen ruim worden ingezet in situaties waarin de handen goed beschermd moeten blijven bij bijvoorbeeld een bestratingsklus, het besturen van voertuigen en
machines en overige werkzaamheden. Door het geïntegreerde elastiek en de anatomische duiminzet in het ontwerp van veel van onze handschoenen, dragen
deze prettig en is het mogelijk om fijngevoelige werkzaamheden uit te voeren.

Wegwerphandschoenen

Uiteraard zijn er ook veel voorkomende situaties waarin het gebruik van wegwerphandschoenen makkelijk en hygiënisch is. Zo vind je in ons aanbod bijvoorbeeld 900mm lange wegwerphandschoenen voor dierenartsen, maar ook handschoenen met een goede chemicaliënbescherming. Uiteraard zijn de handschoenen voor gebruik in het laboratorium afzonderlijk gemerkt zodat het verwisselen van de handschoenen niet mogelijk is.

Zorg dat je altijd een voorraad beschermingshandschoenen voorradig hebt voor veel voorkomende werkzaamheden. Ons assortiment veiligheidshandschoenen bewijst dat kiezen voor kwaliteit en veiligheid niet duur hoeft te zijn.

Naar boven