Hoogwaardig gereedschap zorgt voor goede werkresultaten. Een goed uitgeruste werkplaats, geschikte machines en krachtige elektrisch gereedschap is goud waard. In ons assortiment vindt u niet alleen boormachinesgereedschapswagens en soldeerstations, maar ook bevestigingsmateriaalonderhoudsmiddelen en beschermingsproducten.

✓ 30 dagen zichttermijn ✓ Gratis retourneren ✓ Altijd originele producten 

Lijst
Tegel
Geeft u de voorkeur aan de lijstweergave? Dan schakelt u hier over.
Heeft u liever de tegel overzicht? Dan schakelt u hier over.

Meest gekocht

Meest gekocht

Best beoordeelde producten

Best beoordeelde producten

Highlights

Populaire merken

Advies

Welk gereedschap vindt u bij Conrad?

Als u werkplekken, werkplaatsen, servicevoertuigen, vakmensen of monteurs wilt uitrusten met gereedschap dat is afgestemd op uw branche en uw eisen, dan bent u bij Conrad aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u alles wat u nodig heeft: van schroevendraaiers en momentsleutels tot specialistisch gereedschap om uw werkplaatsuitrusting te voltooien.

 • Handgereedschap Van schroevendraaiers en hamers in verschillende maten tot handboormachines, zakmessen en diverse kleine gereedschapssets, u vindt een breed assortiment in de Conrad online shop. Inbussleutels, tangen, ratels en handzagen zijn ook praktische handgereedschappen die in geen enkele gereedschapstas mogen ontbreken.

 • Elektrisch gereedschap Accuboormachines en schroevendraaiers, snijders en schaafmachines, elektrische zagen, maar ook lasersnijders en hete lijmpistolen maken deel uit van het enorme aanbod aan elektrisch gereedschap. Vakmensen, bedrijven en doe-het-zelvers vinden slijpmachines, haakse snijders, nietmachines en multifunctioneel gereedschap. Conrad biedt geschikte accessoires zoals boormachines, schuurmiddelen en batterijen in gangbare maar ook specifieke uitvoeringen.

 • Bouwmachines Bouwmachines en bouwgereedschap omvatten tools voor nieuwbouwprojecten, graaf- en reparatiewerkzaamheden en sloopwerkzaamheden. Hier vindt u compacte betonvibratoren voor het verdichten van gietbeton en hoogwaardige steensnijmachines. Met hun hoogwaardige en diamantdoorslijpschijven zijn ze ideaal voor het zagen van steen en beton, bakstenen en tegels. Bouwmachines en bouwgereedschap zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen.

 • Meetgereedschap Waar het op de millimeter of een fractie van een gram aankomt, zijn gekalibreerde meetinstrumenten nuttig. Bij Conrad vindt u meetlinten, remklauwen en waterpassen, maar ook speciale meetinstrumenten zoals gradenbogen, ultrasone afstandsmeters, meetklokken en plaatsbepalingsapparatuur.

 • Bevestigings- en montagemateriaal Deuvels en fittingen vallen in deze categorie, evenals klinknagels, bouten, pennen, draadstangen, schroeven en moeren, maar ook isolatiemateriaal, zwenkwielen voor mobiele planken en soortgelijke nuttige kleine voorwerpen.

 • Tuingereedschap Bij Conrad vinden tuinmannen en landschapsarchitecten een breed scala aan producten voor gazon-, boom- en haagonderhoud en alles eromheen. De keuze aan gereedschappen varieert van grasmaaiers in vele uitvoeringen, tuingereedschap, strooimachines tot irrigatiesystemen.

 • Lassen en solderen State-of-the-art lastechnologie combineert materialen permanent met warmte en druk. Plasma-lasmachines met oververhit gas, lastoortsen met beschermgas en draadaanvoerunits voor MIG / MAG-lassen of laselektroden komen veel voor in de autoreparatiewerkplaats, op bouwplaatsen en in de metaalverwerking.

 • Werkplaats benodigdheden Het voor de hand liggende wordt vaak vergeten, maar dit overkomt u bij Conrad niet: praktische benodigdheden zoals kabeltrommels, ladders en steigers of zelfs stevige vuilnisbakken van voldoende grootte zijn in een werkplaats net zo belangrijk als gereedschappen en machines zelf.

Tip: hoe onderscheidt u goed gereedschap?

 • Let bij het kopen van gereedschappen en machines op de kwaliteit. Hoogwaardige merkproducten zijn precisie-instrumenten die worden gekenmerkt door robuuste, duurzame en veilige materiaalcombinaties. Ze zijn antislip, vervormen niet gemakkelijk en zijn ook bestand tegen een ruwe behandeling zonder schade. De tool ligt goed in de hand, beschermt de gezondheid en bevordert de werkstroom.
 • Keurmerken geven een goede kwaliteit aan. Naast het GS-zegel voor "geteste veiligheid", onderscheidingen van TÜV of Dekra en kalibratiemarkeringen, omvat dit ook de naleving van Europese normen en specifieke specificaties van de fabrikant. Let ook op fabriekskalibraties en informatie over nauwkeurigheid, duurzaamheid en toleranties.
 • Investeren in goede merkproducten is ook vanuit economisch oogpunt de moeite waard. Handgereedschap en uitrustingen van hoge kwaliteit scoren met weinig slijtage. Ze slijten minder. Ze zijn ook gemakkelijker te onderhouden en te onderhouden.
 • Met merkgereedschappen van bekende fabrikanten profiteert u over het algemeen van zeer goede diensten. Voor deze gereedschappen is de levering van noodzakelijke slijtage- en reserveonderdelen meestal jarenlang verzekerd. Mocht er iets kapot gaan, dan is een snelle reparatie bij de fabrikant mogelijk. Herkalibratie van apparaten wordt ook vaak aangeboden.

Gereedschap afzonderlijk of in een set kopen?

Gereedschapssets bestaan uit diverse onderdelen, zoals schroevendraaiers, moersleutel of bits in verschillende maten en vormen. In de set is gereedschap meestal voordeliger dan afzonderlijk. Bovendien heeft u met slechts één aanschaf alles bij elkaar.

Nog een voordeel: de componenten in gereedschapssets en machinesets worden door de fabrikant nauwkeurig op elkaar afgestemd. Zo weet u zeker dat alle accessoires bij elkaar passen en hoeft u zich geen zorgen te maken over het selecteren van individuele gereedschappen. Vaak is een praktische koffer of een transportkoffer bij de levering inbegrepen, die het gereedschap en de uitrusting inclusief extra's goed verpakt. Nadeel van gereedschapssets: ze kunnen ook onderdelen bevatten die later niet worden gebruikt.

Door individuele tools aan te schaffen, koopt u alleen wat echt nodig is. Dit houdt de arbeidsmiddelen overzichtelijk en beschermt uw budget. In het geval van een enkele aankoop kunt u verschillende gereedschappen, machines en compatibele accessoires van verschillende merken kopen en precies de producten kiezen die u nodig heeft. Naast de taakspecifieke basisuitrusting kunt u uw gereedschapsuitrusting eenvoudig naar behoefte uitbreiden en zo de kosten over een langere periode spreiden.

Houd uw gereedschap op orde

Gereedschap en apparaten moeten op een overzichtelijke, centrale en gemakkelijk toegankelijke plaats op de werkplek beschikbaar zijn. Het is aan te raden om de gereedschappen apart op type te rangschikken en om machines en accessoires bij de hand te houden. Dit bespaart u tijd en voorkomt onnodig zoeken. Conrad biedt u ruimtebesparende gereedschapswagens, gereedschapskisten, opslagsystemen en opslagoplossingen die kunnen worden geconfigureerd in grootte en uitrusting om aan uw behoeften te voldoen.

Opslag is goed georganiseerd in variabele ophangsystemen en op gereedschapswanden, in schaalbare gereedschapskasten of ruime gereedschapskasten. Voor mobiel gebruik kunt u kiezen tussen verrolbare gereedschapswagens, koffersystemen, gereedschapstassen, transportkisten en gereedschapsgordels.

Hoe kan gereedschap worden gemarkeerd?

In de werkplaats, op bouwplaatsen en in het werkveld komt het vaak voor dat gereedschap en apparatuur samen met collega's worden gebruikt. Door uw gereedschap en machines te voorzien van een persoonlijk label, zorgt u ervoor dat uw apparatuur altijd herkenbaar is als uw eigendom en dat u uw apparatuur gemakkelijk kunt herkennen. Een duidelijk zichtbare, permanente en niet gemakkelijk verwijderbare identificatie van uw apparatuur vermindert het risico op diefstal. Een goede markering is duurzaam en bestendig, beschadigt de gemarkeerde objecten niet en belemmert het gebruik ervan niet.

 • Etikettering met een waterdichte pen kan binnen enkele seconden worden aangebracht, maar verslijt snel in het dagelijks leven en wordt vaak na korte tijd onleesbaar.
 • Waterdichte gereedschapsstickers en labels met uw bedrijfslogo en de naam van uw bedrijf zijn gemakkelijk en snel te herkennen. Let op een sterke hechting en een weerbestendig oppervlak.
 • Lasergraveren en -stempelen met letters en cijfers wordt aanbevolen voor permanente markering. Voordeel van de stempels: stempels, letters en cijfers produceren zichtbare en merkbare verdiepte markeringen op houten handvatten en metalen onderdelen die alleen met grote moeite kunnen worden verwijderd.
 • Als naast apparatuur van ijzer, staal, non-ferro metaal en hout ook gereedschappen en machinebehuizingen van kunststof, glas, steen of keramiek moeten worden gepersonaliseerd, kan een graveerinrichting helpen. De roterende stylus van de elektrische pen creëert elke belettering met een selecteerbare dikte.

Waardebehoud door onderhoud van handgereedschap en machines

Vervuiling en slijtage zijn onvermijdelijk bij het gebruik van uw apparatuur. De verzorging en het onderhoud van arbeidsmiddelen, machines en werkplaatsinrichting houdt arbeidsmiddelen langdurig in goede staat. Regelmatige reiniging, onderhoud en smering met geschikte middelen, net als bij een auto, is een belangrijke voorwaarde voor te allen tijde bedrijfsgereedheid, probleemloze werking van de machine en schone en foutloze productie.

Gereedschapsonderhoud helpt de waarde te behouden en voorkomt onderbrekingen als gevolg van storingen en dure stilstandtijden. Onderhoudswerkzaamheden kosten weinig tijd, voorkomen geleidelijke verslechtering van kwaliteit en prestaties en voorkomen ongevallen.

De onderhoudsfrequentie hangt voornamelijk af van de mechanische belasting. Reinig vuile producten zo snel mogelijk na gebruik. Eventuele roestvlekken kunnen in de werkplaats worden verwijderd met fijn schuurpapier of schuurlinnen. Besteed speciale aandacht aan onderdelen die regelmatig moeten worden gesmeerd of geolied. Gebruik de aanbevolen smeermiddelen voor het betreffende apparaat, bijvoorbeeld oliën, vetten of siliconenspray. Vervang slijtagedelen tijdig. Heel belangrijk: vervang beschadigde gereedschappen onmiddellijk door nieuwe.

Goede werkkleding zorgt voor veiligheid en voorkomt ongevallen

Het juiste gereedschaps- en machinepark omvat ook de juiste beschermende werkkleding en persoonlijke veiligheidsuitrusting. Geschikte beschermende werkkleding op maat van de drager beschermt de drager effectief tegen de gevaren op het werk. Dit geldt voor plaatwerk aan een motorvoertuig of een ander voertuig, maar ook voor timmerwerk, in serieproductie, op de bouwplaats, bij gebruik van vakmensen en in uw eigen werkplaats.

Bij werkzaamheden in werkgebieden waar het risico op letsel wordt vergroot, worden speciale eisen gesteld aan werkkleding. Typische gevaren op de werkplek zijn scherpe voorwerpen, open vuur, hitte, kou, vocht, lawaai, stof, dampen, chemische stoffen of mechanische belastingen door druk of wrijving.

Goede werkkleding biedt de drager de best mogelijke bescherming tegen invloeden van buitenaf en ondersteunt hem bij zijn werk. Professionele beschermende kleding kenmerkt zich door een goede pasvorm, hoog draagcomfort en veel bewegingsvrijheid. Van werkhandschoenen tot ademhalingsbescherming, oogbescherming, gehoorbescherming en huidbescherming, in het Conrad-assortiment vindt u alles wat u nodig heeft voor complete individuele beschermingsmiddelen. Certificeringen die relevant zijn voor de respectievelijke werkgebieden in de industrie en handel in overeenstemming met Europese DIN- en EN-normen helpen u bij het selecteren en naleven van wettelijke of branchespecifieke vereisten. Houd u aan de voorschriften van de voor u geldende beroepsverenigingen, gilden en beroepsverenigingen.