Bent u op zoek naar uitdagende en inspirerende development kits en lespakketten? Voor zowel organisaties als scholen of bibliotheken als voor de echte hobbyist biedt Conrad een uitgebreid assortiment development kits. Bent u een beginner of een doorgewinterde ontwikkelaar? Voor elk niveau en elke leeftijd bieden wij passende development toolsbouwpakketten, programmeertools en robots.

✓ Direct uit voorraad leverbaar ✓ Gratis retourneren ✓ 30 dagen bedenktijd 

Meest gekocht

Meest gekocht

Best beoordeelde producten

Best beoordeelde producten

Populaire merken

Advies

Development kits & lespakketten

Bouwpakketten en modules

Wij bieden een groot assortiment development kits voor zowel professionals als hobbyisten. Denk bijvoorbeeld aan temperatuurregeling-bouwpakkettenvermogensregelaar- bouwpakketten of netvoeding-bouwpakketten. Maar ook op het gebied van beveiliging vindt u verschillende bouwpakketten modules zoals alarminstallatie-bouwpakkettencamera-modules en sensor-bouwpakketten

Development boards

Development boards zijn geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen. Zo bieden wij Marvin LoRa development boards voor het ontwikkelen van prototypes, Arduino kits, Banana Pi, C-Control en ga maar door. Als professional weet u welke development boards u nodig heeft voor uw projecten. Maar er zijn veel meer mogelijkheden dan u in eerste instantie zou denken. Bekijk ons uitgebreide assortiment development boards die u kunt gebruiken voor een diversiteit aan projecten. Zowel bij uw bedrijfsvoering als tijdens uw lessen of in de vrije uurtjes thuis.

Programmeertools

Programmeertools en programmeermodules zijn onmisbaar als u gaat programmeren. Tijdens een project op school, een klus op het werk of een hobby-avond thuis: met een programmeertool zoals een programmeermodule en programmeeradapter is uw development kit niet compleet.

Robots bestellen

Robots zijn niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven, en deze ontwikkeling zal alleen nog maar intensiveren. Kinderen kunnen dus niet jong genoeg zijn om in aanraking te komen met robots. Speciaal voor de jongste techneuten bieden wij speelgoedrobots. Wilt u zelf aan de slag? Wij dagen u graag uit met een robot-bouwpakket. U heeft de keuze uit diverse soorten bouwpakketten. Daarnaast bieden wij geavanceerde Humanoid-robots voor de echte tech-liefhebbers.