Heeft u producten nodig voor op kantoor, of operationele producten zodat u nog beter en effectiever kunt  werken? Bestel dan uw kantoorartikelennetwerkproducten en computers bij Conrad, want in het enorme assortiment van Conrad vindt u altijd waar u naar op zoek bent. Meer over de diversiteit aan kantoorartikelen van Conrad leest u op deze pagina.

✓ Altijd originele producten ✓ Gratis retourneren ✓ 30 dagen bedenktijd 

Meest gekocht

Meest gekocht

Best beoordeelde producten

Best beoordeelde producten

Populaire merken

Advies

Computer- en kantoorartikelen nodig?

Conrad is al jarenlang een belangrijke partner voor de zakelijke markt. Conrad is dan ook uitgegroeid tot een grote aanbieder van kantoorartikelen. Heeft u praktische zaken nodig voor op kantoor, of operationele producten zodat u nog beter en effectiever kunt werken? Bestel dan uw kantoorartikelen bij Conrad, want in het enorme assortiment kantoorartikelen van Conrad vindt u altijd datgene waar u naar op zoek bent. Meer over de diversiteit aan kantoorartikelen van Conrad leest u op deze pagina.

Welke computer heeft u nodig?

Afhankelijk van uw werkzaamheden, kiest u een computer waarmee u probleemloos kunt werken. Hierbij is het interne geheugen belangrijk, maar ook het werkgeheugen (als u met "zware" programma's of veel verschillende programma's tegelijkertijd) werkt. Werkt u voornamelijk met administratieve programma's? Dan is de Joy-it Opto een prima én betaalbare keuze. Maar werkt u veel met rekenprogramma's of andere zware programma's? Dan is een industriële computer een uitstekend alternatief. Waar de commerciële computers zijn voorzien van een ventilator, gebruiken industriële computers passieve koeling: de hitte wordt via aluminium behuizing afgevoerd. Door deze behuizing wordt ook stof en vuil buiten gehouden. Industriële computers gaan langer mee en hebben minder onderhoud nodig, nog een groot voordeel. Conrad biedt de volgende computers:

Kiest u voor een tablet of een Laptop?

Of u een tablet kiest of een laptop, hangt helemaal af van waar u het voor gaat gebruiken. Met een toetsenbord lijkt een tablet namelijk gelijk te zijn aan een laptop, maar dan handiger in vervoer. Maar daarmee houdt de vergelijking ook wel op. Op het gebied van productiviteit wint de laptop het namelijk ruim van de tablet. De processor is krachtiger, de opslagcapaciteit veel groter en er zijn veel meer aansluitingen voor externe apparatuur. Met andere woorden: op het gebied van productiviteit is een laptop een veel betere keuze.

De tablet heeft veel minder rekenkracht, maar is lichter en compacter in vervoer. Hij is vooral geschikt voor lichte administratieve taken, browsen en multimedia-gebruik. Het beeldscherm is over het algemeen helderder dan die van de laptop en de accu gaat langer mee.

Refurbished computer of laptop

Wilt u goedkoop een computer of laptop kopen? Wij bieden (refurbished) laptops en computers voor aantrekkelijke prijzen. Refurbished computers en laptops zijn tweedehands apparaten die volledig zijn opgeschoond, gereviseerd en opnieuw gebruiksklaar zijn gemaakt.  Qua prestatie doen ze niet onder aan een nieuwe PC of laptop, maar wat prijs betreft wel. Zo heeft u al een gereviseerde laptop voor nog geen € 250,-.

Netwerk producten nodig?

Op het gebied van IT-infrastructuur biedt Conrad een breed assortiment netwerkproducten. Een snel en ononderbroken netwerk is een vereiste in een organisatie, daarvoor zijn betrouwbare netwerkproducten vereist. Bij ons vindt u routers en switchesmodemsnetwerkcomponentennetwerkkabels en alles op het gebied van geruisloze Wifi.