Bent u een zakelijke klant?
Deze instelling past het productassortiment en de prijzen aan uw behoeften aan.
Ja
Nee

   

   

   


DE VASTE OPLOSSING VOOR UW SYSTEEM.

✔ eenvoudige integratie in uw inkoopsysteem

✔ op elkaar afgestemde vaste prijslijsten en assortimenten

✔ individuele update-intervallen volgens uw behoeften

✔ Simple. Fast. Comprehensive.

Vaste updates, vaste prijzen, vaste assortimenten. Transparante inkoop.

Als uw bedrijf al een bestelsysteem heeft dat geen catalogi via OCI/Punchout kan integreren, dan is de Conrad eCatalog de ideale inkoopoplossing voor u.

De eCatalog biedt een eenvoudige manier om uw inkoopprocessen efficiënter en transparanter te maken door middel van vaste assortimenten samen met vaste prijslijsten en updates. Alle gegevensformaten, zoals BMEcat, CSV, XLS en vele andere worden door ons ondersteund.

   

Stroomlijn uw processen en bespaar tijd en geld op uw inkoop.

Vaste prijslijsten

De prijzen in uw eCatalogus staan vast tot de volgende update interval. Wij kunnen de intervallen op uw individuele wensen afstemmen

Digitaal, veilig en gecertificeerd

De eCatalogue is beschikbaar in verschillende formaten, zoals BMEcat, cif of csv. Classificaties zoals alle gangbare versies van eClass en UNSPSC, alsmede gegevensformaten zoals BMEcat, CSV, TXT, XLS en Datanorm zijn mogelijk.

Dynamisch via API-interface

Wij kunnen uw statische catalogus dynamiseren via API (Application Programming Interface). Zo kunt u via live communicatie de gewenste productinformatie opvragen. De gegevensoverdracht vindt bijna in real time plaats.

Advies van deskundigen

Onze accountmanagers staan voor u klaar om u van advies te voorzien en u te begeleiden bij het aansluiten van de koppeling.


DE JUISTE ECATALOG OPLOSSING VOOR UW SYSTEEM.

Conrad Sourcing Platform

Meer dan alleen inkoop. Op ons Sourcing Platform kunt u uw volledige technische bedrijfsbehoeften afdekken.

Meer informatie ›

Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
U hebt de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
Afwijzen
Akkoord