Bent u een zakelijke klant?
Deze instelling past het productassortiment en de prijzen aan uw behoeften aan.
Ja
Nee

Inleveren van oude elektrische apparatuur

Wanneer u een product vervangt door een nieuw(er) exemplaar, is het bij Conrad mogelijk uw oude exemplaar bij ons in te leveren. Wanneer de bezorger van PostNL uw bestelling komt afleveren kunt u het oude product direct aan hem of haar meegeven. Natuurlijk kunt u ook altijd zelf uw lokale milieustraat bezoeken.

Hoe kunt u zien of een apparaat gescheiden moet worden ingeleverd?

Alle elektrische en elektronische apparatuur die op de Europese markt wordt gebracht, moet met dit symbool zijn gemerkt. Dit symbool geeft aan dat het betreffende apparaat aan het eind van zijn levensduur gescheiden van het ongesorteerde huisvuil moet worden afgevoerd.

Waar kan ik oude elektrische apparaten inleveren?

1. uw oude apparaat nog in goede staat is of kan worden gerepareerd? Het doneren aan een goed doel zou een goede manier zijn om het te hergebruiken.

2. Is uw toestel kapot? Defecte apparaten kunt u inleveren bij de gemeentelijke vuilstort.

Let op de volgende belangrijke informatie!

Gegevensbescherming

In ieder geval bent u er verantwoordelijk voor dat er geen persoonlijke gegevens worden opgeslagen op de oude apparaten die u terugbrengt. 

Zorg er daarom voor dat u uw persoonlijke gegevens uit uw oude toestel hebt gewist voordat u het terugstuurt.

Batterijen/oplaadbare batterijen in apparaten: 

Verwijder (indien mogelijk) alle batterijen en oplaadbare batterijen uit de toestellen en breng ze naar de batterijverwijderingsdienst.

Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
U heeft de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
Afwijzen
Akkoord