Klokkenluidersregeling bij Conrad

Duurzaam bedrijfsmanagement bepaalt het toekomstperspectief voor het milieu, de maatschappij en de economie en ook voor elke individuele werknemer of zakenpartner van Conrad Electronic SE.
De hoekstenen van de Conrad-cultuur zijn de verdeling van centrale eisen en hun onafhankelijke implementatie en controle in de dochterondernemingen, net als een gemeenschappelijk begrip van waarden en risicominimalisatie voor duurzame bedrijfsontwikkeling.

Als onderdeel van haar wettelijke verplichtingen om klokkenluiders te beschermen en klachten in te dienen onder de Duitse Supply Chain Due Diligence Act, biedt Conrad zowel klokkenluiders- als supply chain klachtenrapportagesystemen in meertalige vorm hieronder.

Deze klokkenluidersloketten met juridische expertise van Ratisbona Compliance GmbH ("RC-Whistle") creëren extra vertrouwen en veiligheid door middel van een duidelijk gedefinieerde structuur die voor iedereen toegankelijk is, ook anoniem, en een juridisch solide eerste beoordeling, om klachten te signaleren en zo het duurzame succes van Conrad te waarborgen en schade af te wenden.

Klokkenluiden voor medewerkers

Hier vindt u onze klokkenluidersregeling

Klachten in de toeleveringsketen