JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Opslag

Foto en video toebehoren: de opslag van foto's en video's

Als je professioneel fotograaf bent of jouw inkomen verkrijgt met het maken van video's, is het natuurlijk erg belangrijk dat je jouw collectie foto's en video's niet kwijtraakt. Soms kan het echter voorkomen dat een computer crasht door een defect, slijtage of een vervelend virus, waardoor je niet meer bij jouw verzameling met foto's en video's kan. Wil je voorkomen dat je jouw verzameling van duizenden foto's en video's voor goed kwijt bent? Sla deze dan extra goed op met de producten voor opslag van foto's en video's van Conrad. 

De juiste opslag van foto's en video's

Conrad weet als geen ander hoe belangrijk het is dat jouw verzameling foto's en video's goed opgeslagen wordt en heeft daarom diverse producten voor de opslag van foto's en video's in het aanbod, namelijk:
- CompactFlash.
- MemorySticks.
- SD, SDHC, MMC
- Spindels
- Wireless SDHC-kaarten.

Wil je voorkomen dat je jouw verzameling van maanden of zelfs jaren aan foto's en video's verliest door een technisch defect van je computer? Sla jouw foto's en video's dan niet alleen op door deze te saven op de harde schijf van je computer, maar gebruik ook de producten van Conrad om jouw foto's en video's extra goed te bewaren. 

Tassen voor geheugenkaarten en sticks

Naast bovenstaande producten voor de opslag van foto's en video's, vind je bij Conrad ook accessoires voor deze producten. Hierbij kun je denken aan tassen voor geheugenkaarten en sticks, die je kunt gebruiken om jouw materiaal extra goed en zorgvuldig te bewaren. Een kapotte MemoryStick is namelijk alsnog onbruikbaar, dus zorg ervoor dat je ook hier zorgvuldig mee omgaat. 

Voor professionele fotografen en de persoonlijke familiefoto's

Ook als je geen professionele fotograaf bent, kun je de producten van Conrad aanschaffen om jouw persoonlijke familiefoto's goed op te slaan. Steeds meer mensen laten hun foto's niet meer ontwikkelen, maar zetten deze op de computer om hier later een album van te maken of om op de computer een verzameling familiefoto's op te bouwen. Wil je voorkomen dat de vastgelegde geschiedenis van jouw gezin verloren gaat door een kapotte computer? Sla dan ook de familiefoto's extra goed op met behulp van de producten van Conrad en je weet zeker dat je de foto's van jou, je partner, dat ene bijzondere feest, die unieke vakantie of de geboorte van je kind niet verliest.

Naar boven