bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Dankzij meetapparatuur accessoires zoals snoeren of accu’s werkt uw meetapparatuur steeds nauwkeurig

Zoveel soorten meetapparatuur er bestaan, zoveel verschillende soorten accessoires u kunt kopen om de werking ervan mogelijk te maken of de werking uit te breiden. U heeft bij Conrad de optie om de accessoires individueel te kopen of bepaalde accessoires in een set aan te kopen.

Een accupack als veel verkocht meetapparatuur accessoire

Vaak verkochte meetapparatuur accessoires zijn accupacks, want veel meetinstrumenten werken immers op een accu. Gebruikt u bepaalde meetapparatuur intensief, dan is het een goed idee om een reserve accu bij de hand te hebben. Zo kunt u door blijven werken terwijl u een lege accu voor uw meetapparatuur weer oplaadt.

Een afstandsbediening is ideaal om delicate meetapparatuur te bedienen

Afstandsbedieningen zijn eveneens veelvoorkomende meetapparatuur accessoires. Een afstandsbediening is handig als u bepaalde delicate metingen wenst uit te voeren. Vaak is een druk op de knop van het meettoestel al voldoende om de meting te beïnvloeden. Daarom is het beter om deze meting op afstand te starten. In het geval u metingen uitvoert op gevaarlijke stoffen, dan is het zelfs wettelijk verplicht voor bedrijven om afstandsbedieningen te gebruiken.

Met adapters meetapparatuur koppelen en op een veelzijdige manier gebruiken

Bepaalde adapters zijn eveneens interessant als meetapparatuur accessoire. Met adapters brengt u verbindingen tot stand tussen diverse apparaten en meetapparatuur. Met goed gekozen meetapparatuur accessoires, zoals adapters, vergroot u dus de mogelijkheden van uw meetapparatuur enorm. Wenst u een adapter te kopen voor uw meetapparatuur, maar weet u niet zo goed welke? Neem dan zeker contact op met de klantendienst van Conrad.

Hoe kiest u de beste meetapparatuur accessoires bij Conrad?

Om de meest passende meetapparatuur accessoires te kiezen bij Conrad doet u een beroep op de handige keuzehulpen op de website. Zo kunt u meteen nagaan of meetapparatuur accessoires geschikt zijn voor bepaalde toestellen. We verkopen meetapparatuur accessoires die geschikt zijn voor alle bekende merken van meetapparatuur. Denk bijvoorbeeld aan merken zoals Fluke, Chauvin Arnoux, Beha Amprobe, Benning of Extech.

Is het verstandig om meetapparatuur accessoires te kopen van hetzelfde merk als het toestel zelf?

Meetapparatuur accessoires kopen van hetzelfde merk als het toestel kan handig zijn, maar is niet per se noodzakelijk. We hebben onder andere meetapparatuur accessoires van de volgende merken in onze magazijnen. Op de website kunt u in detail nalezen of het accessoire compatibel is met uw meetapparaat.

·         3M

·         Aim TTi

·         Arexx

·         Ebro

·         Extech

Meetapparatuur accessoires om in een machine of toestel in te bouwen

Om meetapparatuur in een elektronisch project of in een eigen ontworpen machine te integreren, heeft u zeker een aantal meetapparatuur accessoires nodig. Bekijk in dit verband ook bijvoorbeeld de specifieke printplaten die geschikt zijn om meetapparatuur mee te verbinden. Hierbij komen een besturingsprintplaat en de nodige bevestigingsklemmen zoals krokodilklemmen zeker goed van pas.

Meetapparatuur accessoires als bescherming en behuizing van een toestel

Een ander groot aanbod van meetapparatuur accessoires zijn onder te brengen in de categorie bescherming en behuizing. Zo vindt u bijvoorbeeld beschermfolie om uw meetapparatuur en uw meetapparatuur accessoires te beschermen. Daarnaast verkopen we ook afdekplaten om meetapparatuur bijvoorbeeld in een beschermde omgeving te plaatsen.

Bestel vandaag nog professionele accessoires voor meetapparatuur bij Conrad

Meten is weten: voor iedereen die gepassioneerd is door elektronica is dat een belangrijk principe. Om goed te kunnen meten, heeft u niet alleen professionele meetapparatuur nodig, maar ook gepaste meetapparatuur accessoires om metingen überhaupt mogelijk te maken. Bij Conrad heeft u daarom een enorme keuze in meetapparatuur accessoires. Van meetsnoeren tot batterijen voor uw meetapparaat, u vindt het allemaal. Meetweerstanden, adapters voor inbouw meetinstrumenten of software voor meettechniek zijn eveneens onze specialiteit. Bij Conrad spreken we uw taal en helpen we u of uw bedrijf graag verder met eerlijk en professioneel advies. Bestel vandaag uw meetapparatuur accessoires bij Conrad en ontvang uw gereedschap snel in huis.