Advies

Bent u op zoek naar een smeermiddel voor uw auto of voor andere doeleinden? Bij Conrad vindt u een breed assortiment smeermiddelen. Spuitbussen, tubbes, voor hobbymatig gebruik thuis of voor professionals in de werkplaats. Laat u verrassen door ons uitgebreide aanbod aan smeermiddelen.

Smeermiddelen bij Conrad kopen

Zorg ervoor dat uw auto-onderdelen langer meegaan met smeermiddelen van Conrad

Het is belangrijk om uw auto goed bij te houden en te verzorgen om zijn levensduur te verlengen en veilig deel te kunnen nemen aan het verkeer. U kunt u ervoor kiezen om dit extern te laten doen, maar een hoop taken kunt u gemakkelijk op uw vrije zondagmiddag zelf doen. Autorijden is tenslotte al duur genoeg.

Zo is het prettig voor de inzittenden om de auto regelmatig te stofzuigen en de buitenkant te wassen om een verpletterende indruk te maken op de snelweg. Verder kunt u eenvoudig zelf de ruitensproeiervloeistof aanvullen, de verlichting nakijken en de bandenspanning controleren; mits u over de juiste tools beschikt. Maar niet alleen de zichtbare auto-onderdelen hebben zo nu en dan aandacht nodig; ook de verborgen auto-onderdelen verlangen eens in de zoveel tijd naar een opfrisbeurt. En u zult zich verbazen: een onderdeel hoeft lang niet altijd vervangen te worden!

Wat u zelf kunt oppakken, is het smeren van smeermiddelen op uw auto-onderdelen. Smeermiddelen zijn noodzakelijk om slijtage en wrijving tussen auto-onderdelen zoveel mogelijk te beperken. Zo zijn veel onderdelen in de auto nauw met elkaar verbonden; als er continue wrijving plaatsvindt, is het belangrijk dat de ruimte ertussen, hoe nauw of ruim deze ook is, met regelmaat gesmeerd wordt.

Wat zijn smeermiddelen en welke heeft u nodig?

Smeermiddelen zijn altijd handig om ergens in uw doe-het-zelf kast te hebben staan en zijn ontzettend belangrijk om veilig met de auto de weg op te gaan. Mocht u het plotseling nodig hebben, dan hoeft u niet direct naar de dichtstbijzijnde automonteur te rijden. Dat lost u gewoon zelf op! Hoort u bijvoorbeeld een vreemde piep of krakend geluid tijdens het autorijden? Dan is het zaak om er toch even naar te kijken. Met een smeermiddel in de vorm van een spray kunt u heel doelgericht aan de slag, maar wij bieden bij Conrad ook siliconenvet, waterbestendig vet en hoge druk vet. Daarnaast hebben we ook diverse pasta’s in het assortiment. Zo loopt alles weer gesmeerd! Welk smeermiddel u ook nodig heeft, is afhankelijk van het soort onderdeel en hoe secuur u dient te zijn. Een siliconenspray met een rietje is ideaal om de meest kleine oppervlakken te smeren, maar als het grotere oppervlakken betreft, zijn pasta’s of vet ook uitermate geschikt.

Bestel uw smeermiddelen voor uw auto-onderdelen eenvoudig en snel bij conrad

Welke smeermiddelen u ook nodig heeft; bij Conrad vindt u online voldoende smeermiddelen om iedere klus te klaren. En wilt u graag vrijblijvend advies ontvangen over het gebruik van smeermiddelen of heeft u andere vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact of neem gerust een kijkje op onze FAQ pagina. Met onze smeermiddelen zorgen wij ervoor dat u niet plotseling langs de weg komt te staan en loopt alles weer als een geoliede machine!