bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Accu scheerapparaat nodig? Check het aanbod bij Conrad

Een scheerapparaat dat werkt op accu is handig, maar wat als het scheerapparaat plotseling niet meer werkt? Dan is de kans groot dat de accu het heeft laten afweten. Wenst u een scheerapparaat een nieuw leven te geven of te herstellen voor een klant, bekijk dan het aanbod van accu’s voor scheerapparaten bij Conrad. U vindt accu’s van verschillende voltages en met een verschillend vermogen in ons online sourcingplatform.

Accu scheerapparaat van CS Cameron Sino

Een scheerapparaat is een product dat u veelvuldig gebruikt. Juist daarom moet u volledig kunnen vertrouwen op alle onderdelen van uw scheerapparaat, waaronder ook de accu. Bij Conrad hebben we een grote keuze in accu’s voor scheerapparaten. Deze zijn van het merk CS Cameron Sino. Dat zijn volwaardige vervang accu’s voor alle grote merken, zowel voor scheerapparaten voor mannen als voor ladyshaves.

Is een accu scheerapparaat van Conrad geschikt voor verschillende merken?

Accu’s van CS Cameron Sino die u bij Conrad koopt, zijn geschikt voor een grote keuze van merken:

·         Braun
·         Ronson
·         Remington
·         Philips
·         Panasonic

Zo bent u er zeker van dat u voor scheer- en ontharingstoestellen van bekende merken en uit elke prijsklasse een geschikte vervangaccu vindt.

Accu scheerapparaat kopen als vervang accu of als reserve accu?

Bij Conrad bestelt u 24 uur per dag een nieuwe accu scheerapparaat. Bekijk op onze website zeker eens de speciale aanbiedingen bij accu’s voor scheerapparaten, deze zijn altijd interessant. U zoekt op onze website op basis van het serienummer van de originele accu, en vind dan meteen een geschikte vervang accu. Herstelt u scheerapparaten voor derden, of wenst u voor uzelf een nieuwe accu scheerapparaat te kopen? Het kan allemaal.

De accu scheerapparaat is het hart van uw toestel

De accu is als het ware het hart van uw scheerapparaat. Met een capaciteit die gaat van 650 tot 2200 mAh kiest u voor een batterij die voldoende lang spanning kan leveren voordat u deze opnieuw moet opladen. Qua spanning heeft u eveneens de keuze in functie van uw toestel. Zo zijn er accu’s voor scheerapparaten met een voltage van 1,2, 2,6, 3,6 of 3,7V. Een accu die een grote capaciteit heeft en deze capaciteit bovendien goed behoudt na een aantal oplaadbeurten beperkt de total cost of ownership van uw scheerapparaat aanzienlijk.

Wat zijn typische tips & tricks om accu scheerapparaat te onderhouden?

Om een accu van een scheerapparaat optimaal te laten functioneren, houdt u het beste rekening met een aantal tips:

  • Zo is het niet goed om de batterij volledig te laten leeglopen. Zodra uw toestel een melding geeft dat de accu bijna leeg is, laad u het apparaat het beste op. Doet u dit niet, dan put u de accu als het ware uit en kan deze permanent aan kracht verliezen.
  • Het is ook niet altijd nodig om de batterij tot 100% op te laden. Op lange termijn presteert een lithium-ion accu het beste wanneer deze tot maximaal 80% van zijn capaciteit is gevuld.
  • Bij een scheerapparaat is het belangrijk om de messen en het toestel schoon en netjes te houden. U doet dit het beste met een reinigingsoplossing. Werkt u met een reinigingsoplossing, dan kunnen de mesjes en de motor soepel draaien. Zodoende belast u de batterij van het toestel minder.

De accu van uw scheerapparaat vervangen? U vindt deze voor elk type toestel bij Conrad

Wenst u uw scheerapparaat een nieuw leven te geven, dan koopt u een scheerapparaataccu  bij Conrad. Conrad is uw partner als het aankomt op het vinden van de geschikte vervangingsstukken voor elektrische apparaten. Zo geeft u uw scheerapparaat of dat van uw klanten opnieuw een boost van energie.

Bij Conrad selecteren we steeds opnieuw het beste accu scheerapparaat dat mogelijk is. Dat doen we bijvoorbeeld dankzij ons Technology In Focus-programma. Hierbij volgen we in samenwerking met onze leveranciers de nieuwste trends op de voet. Zodoende vindt u bij ons steeds de meest geavanceerde technische vervangstukken en accessoires. In een mum van tijd vindt u een oplossing voor uw probleem op onze website. U bestelt het accu scheerapparaat met enkele muisklikken en ontvangt de accu vlug in huis. We geven graag en duidelijk advies, of u nu een bepaalde accu scheerapparaat zoekt of apparaataccu’s in het algemeen. Wist u dat u ook scheerapparaten in het algemeen bij ons kunt aankopen? Conrad biedt expertise ten dienste van u of uw bedrijf.