bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Punttangen bestellen bij Conrad

Een punttang (ook vaak spitsbektang genoemd) is een handig stuk gereedschap dat bij veel werkzaamheden van pas komt. De punttang is dan ook terug te vinden in vrijwel elke gereedschapskoffer. Bent u op zoek naar een hoge kwaliteit punttang? Bekijk dan het ruime assortiment aan verschillende A-merken punttangen bij Conrad en vergelijk onze topproducten. Lees waar een sleuteltang voor gebruikt wordt en welke verschillende modellen er onder andere verkrijgbaar zijn. Bekijk daarnaast de verschillende eigenschappen van de punttangen en kies een tang die het beste aansluit op uw behoefte.

Waar kunt u punttangen voor gebruiken?

Een goede punttang of een set aan punttangen komen uitstekend van pas in vrijwel elk type werkplek en voor tal van uiteenlopende klussen. De tangen worden met name gebruikt om te buigen en knippen, en zijn ideaal voor het buigen en knippen van (elektriciteit)draden, kabels en schroefogen.

Het verschil tussen een punttang en een gewone tang is dat de punttang vaak net wat langer is en een smallere kop heeft, waardoor u gemakkelijk draden op lastig te bereiken plekken kunt knippen en buigen. Gezien de tangen vaak een zeer spitse kop hebben, komen deze ook van pas bij precisiewerkzaamheden, zoals diverse montagewerkzaamheden of creatieve klussen. Bij deze werkzaamheden worden de koppen vaak gebruikt om ijzerdraad om de koppen te binden en in de juiste vorm te buigen.

Verschillende soorten eigenschappen van de punttangen

Bij Conrad vindt u tal van verschillende soorten punttangen en andere type tangen. Het vinden van de meest geschikte tang voor uw type klus is dan ook vaak lastig. Om de zoektocht wat eenvoudiger te maken, is het essentieel om goed de verschillende soorten tangen te bekijken. Naast het type tang is het eveneens belangrijk om de verschillende eigenschappen van de tang te overwegen. De belangrijkste eigenschappen waar u rekening mee kunt houden met het kopen van een sleuteltang zijn de volgende:

  • bekvorm (graden)
  • beklengte
  • materiaal
  • handvat (de grip)
  • totale lengte

Naast de verschillende eigenschappen van de tangen kunt u bij Conrad kiezen uit tal van diverse A-merken sleuteltangen. Zo vindt u bij Conrad onder andere tangen van C.K., Cimco, Bernstein en Rittal. Alle merken uit het assortiment van Conrad zijn geselecteerd op basis van strenge criteria en voldoen dan ook stuk voor stuk aan hoge kwaliteitsstandaarden. Zo weet u altijd dat u een punttang kiest die aan strenge eisen voldoet.

Twijfelt u of een punttang voor uw werkzaamheden geschikt is en wilt u wellicht toch een ander type gereedschap? Neem dan een kijkje in het assortiment aan verschillende soorten rondbektangen, met vlakke ronde, lange, spits toelopende bekken. Of bekijk de vele andere soorten c-tangen, zoals een kabelstriptang, buistang, combinatietang, platte tang, ponstang of een zijkniptang. Met een ruim aanbod aan verschillende soorten tangen vindt u bij Conrad altijd de tool waar u naar op zoek bent. Weet u niet goed welke maat u nodig heeft? Bekijk dan de verschillende punttangen sets en zorg ervoor dat u altijd de juiste maat tot uw beschikking heeft voor elk karwei.

Bestel uw punttangen eenvoudig bij Conrad

Een goede punttang, of een set aan punttangen, is onmisbaar in vrijwel elke professionele werkplek, garage en in de doe-het-zelfruimte. Bekijk daarom het ruime assortiment van Conrad aan verschillende soorten punttangen en kies een tang (of set) die bij uw wensen aansluit. Bekijk de verschillende eigenschappen van de tangen en zorg ervoor dat u altijd de juiste maten tot uw beschikking heeft.

Komt u er niet helemaal uit met uw aankoop of twijfelt u welke type punttangen voor u geschikt zijn? Geen probleem, bij Conrad staan we graag voor u klaar met persoonlijk advies en helpen we u bij het vinden en bestellen van geschikte punttangen.