bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Een persluchtslang wordt over het algemeen gebruikt om lucht, gas of vloeistoffen te vervoeren. Het is belangrijk dat u voor kwaliteit kiest, ze dient namelijk bestand te zijn tegen hoge luchtdruk en slijtage. Hierdoor kan veilig gewerkt worden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over scheuren of lekken. Naast de reguliere variant, biedt Conrad slangen die uitstekend bestand zijn tegen zuren, hoge temperaturen of extra veilig zijn om drinkwater en andere voedingsmiddelen te transporteren. U kunt onze persluchtslangen in sets of per meter aanschaffen in onze online shop. Zo vindt u altijd de juiste lengte voor uw project en betaalt u nooit te veel!

Wat is een persluchtslang?

Een persluchtslang wordt over het algemeen gebruikt om lucht, gas of vloeistoffen te vervoeren. Het is belangrijk dat u voor kwaliteit kiest, ze dient namelijk bestand te zijn tegen hoge luchtdruk en slijtage. Hierdoor kan veilig gewerkt worden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over scheuren of lekken.

Naast de reguliere variant, biedt Conrad slangen die uitstekend bestand zijn tegen zuren, hoge temperaturen of extra veilig zijn om drinkwater en andere voedingsmiddelen te transporteren. U kunt onze persluchtslangen in sets of per meter aanschaffen in onze online shop. Zo vindt u altijd de juiste lengte voor uw project en betaalt u nooit te veel!

Kies de juiste lengte en diameter

Door exact de juiste lengte te kiezen voor uw toepassing, kan u onnodig drukverlies voorkomen. Ook is de diameter van de slang belangrijk, en dan met name de binnendiameter. Deze bepaalt namelijk, samen met de werkdruk, hoeveel lucht of een ander medium de slang kan aanleveren. Een grotere binnendiameter zal meer aan kunnen leveren dan een kleine binnendiameter.

De persluchtslang aansluiten

Om een persluchtslang aan te sluiten op bijvoorbeeld een magneetventiel of een kogelkraan, wordt doorgaans een perslucht connector gebruikt. Conrad heeft een zeer breed assortiment aan persluchtconnectoren zodat u altijd de juiste vindt voor uw project!

Kant en klare persluchtslangen

Naast persluchtslangen per meter biedt Conrad ook kant- en- klare persluchtslangen waar connectoren aan vast zitten. Een aantal van deze slangen wordt geleverd met een haspel, om het opbergen te vereenvoudigen.  

Bestel eenvoudig en snel online via Conrad

U vindt in onze online shop persluchtslangen in verschillende sets en meters. Heeft u specifieke vragen? Neem dan contact met ons op.