bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Oplaadbare knoopcellen, ideaal voor kleine en draagbare elektronische apparaten of elektronische projecten

Wie kent ze niet, de oplaadbare knoopcellen. Het zijn kleine en handige batterijtjes die altijd wel van pas komen. Oplaadbare knoopcellen zijn kleine, ronde eencellige batterijen. Ze zijn verkrijgbaar in een brede waaier van voltages en afmetingen. Bij Conrad kiest u de beste oplaadbare knoopcellen voor uw project.

Wat zijn de diverse soorten oplaadbare knoopcellen?

Oplaadbare knoopcelbatterijen (ook wel oplaadbare knoopcellen genoemd) vindt u bij Conrad in diverse soorten. Bij een knoopcelbatterij is één zijde altijd de pluspool; de tegenoverliggende zijde van de knoopcel is dan de minpool.

Lithium of NIMH-knoopcelbatterijen? De keuze is aan u bij Conrad

U heeft qua technologie de keuze tussen lithiumbatterijen en NiMH-batterijen. Beide technieken garanderen een lange levensduur voor uw oplaadbare knoopcel batterij. De behuizing is telkens stevig en stootbestendig, waardoor het risico op stroomverlies beperkt blijft. Heeft u een hele verzameling oplaadbare knoopcellen en weet u niet meer goed welk formaat ze precies hebben, dan kunt u gebruikmaken van een kunststof mal waarin u de batterijtjes kunt passen om ze te identificeren.

Welke capaciteit kiest u voor uw oplaadbare knoopcellen?

Qua capaciteit verschillen de knoopcelbatterijen sterk. Per knoopcel batterij varieert dit van 7 mAh tot maar liefst 450 mAh. U kiest dus de capaciteit die bij het toestel of uw elektroproject past. Indien gewenst kiest u ook voor oplaadbare knoopcelbatterijen die u met een lip in uw project kunt solderen. Eén ding is zeker: qua capaciteit doen de kleine knoopcellen niet onder voor sommige grotere batterijen.

Wat zijn de diverse merken van oplaadbare knoopcelbatterijen bij Conrad?

Conrad heeft een groot aanbod in oplaadbare knoopcelbatterijen. U koopt deze in verpakkingen met één of twee stuks. Wij treden op als online groothandel van de volgende merken knoopcelbatterijen:

·         Conrad Energy

·         Emmerich

·         Maxell

·         Panasonic

·         Powerone

·         Varta

Dit zijn stuk voor stuk internationale kwaliteitsmerken die een grote duurzaamheid en consistentie garanderen. Gebruikt u ze als reservebatterij voor uw wekker of integreert u ze in uw persoonlijke elektronische arduino-project: het kan allemaal.

Waarvoor gebruikt u oplaadbare knoopcellen?

Oplaadbare knoopcellen worden meestal gebruikt om kleine draagbare elektronische apparaten, zoals polshorloges, zakrekenmachines, ledzaklampen, afstandsbedieningen en speelgoed, van stroom te voorzien. Door hun kleine formaat en lange levensduur zijn ze verder bijzonder geschikt voor gebruik in medische apparatuur. Net als andere types van oplaadbare batterijen zijn ze een goede keuze als back-up voor apparatuur die normaal op het lichtnet werkt, voor het geval er een stroomstoring optreedt. Zo hoeft u uw wekker niet opnieuw in te stellen na een stroomstoring.

Wat zijn de voordelen van oplaadbare knoopcelbatterijen?

Oplaadbare knoopcellen hebben een lange levensduur. Dat betekent dat ze ideaal zijn voor toepassingen waar het niet zo gemakkelijk is om een batterij te vervangen, zoals bijvoorbeeld in pacemakers. Hier is de batterij moeilijk te vervangen of is dat simpelweg heel duur. Dat u bepaalde knoopcellen kunt opladen, maakt ze veelzijdig en bruikbaar voor apparaten die een hoog vermogen nodig hebben, zoals bijvoorbeeld gehoorapparaten. Dit zijn toestellen waar u altijd op moet kunt vertrouwen, en dus kiest u voor de eersteklas knoopcelbatterijen van Conrad.

Conrad, uw specialist met een grote keuze in oplaadbare knoopcellen

Bij Conrad heeft u een enorme keuze in oplaadbare knoopcellen. Wenst u een set nieuwe oplaadbare knoopcellen voor een specifiek project te kopen? Of zoekt u net die ene herlaadbare knoopcel batterij voor een dringende herstelling of probleem op een werkplaats? We helpen u graag bij de keuze van de juiste oplaadbare knoopcel batterij voor het juiste probleem.

Volledige voordeelsets van batterijen of diverse verpakkingen van batterijen: op ons online sourcingplatform beschikken we over een voorraad van maar liefst 450.000 producten, waaronder diverse soorten batterijen. Bovendien hebben we via gerichte programma’s, zoals ons Technology In Focus-programma, steeds toegang tot de laatste ontwikkelingen. Zowel voor kleine bestellingen als voor grote bulkorders mag u bovendien altijd rekenen op onze uitstekende dienstverlening en service. Bestel vandaag nog in enkele muisklikken uw oplaadbare knoopcellen bij Conrad.