bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Zagen, schuren of snijden met een professionele multitool van Conrad

Een multitool is een onmisbaar werktuig in uw bedrijf of werkplaats. Welke klus u ook wenst op te knappen, een goede multitool is altijd handig. Denk bijvoorbeeld maar aan het verwijderen van voegen tussen tegels of het op maat zagen van een klein stukje hout. Ook bij klussen met gipsplaten of schilderwerken is een goede multitool altijd ideaal om op terug te vallen. Bij Conrad hebben we een groot aanbod professionele multitools. Bekijk het aanbod vandaag nog.

Typisch voor een multitool is dat u een werktuig gebruikt in combinatie met inwisselbare opzetstukken. Zo heeft u met een werktuig genoeg om te snijden, te graveren, te frezen, te slijpen, te polijsten of te reinigen. Om uw multitool optimaal te gebruiken, koopt u afzonderlijk specifieke opzetstukken of een set met opzetstukken.

Waar moet u bij de aankoop van een multitool op letten?

Wenst u een nieuwe multitool te kopen, dan kunt u bij uw keuze rekening houden met volgende factoren:

  • Wat is de batterijspanning? Bij de multitools die we bij Conrad aanbieden, varieert de batterijspanning tussen 3,6 en 40 V. Hoe hoger deze batterijspanning is, hoe krachtiger de multitool zijn werk doet.
  • Wat is het vermogen van de multitool? Er is een grote verscheidenheid als u het vermogen bekijkt. Dit varieert tussen 6 en 450 W.
  • Heeft de multitool een handige box, waarin u de multitool zelf maar ook de accessoires kunt opbergen? Ideaal is een stootvaste koffer waarin elk item een vaste plaats heeft.
  • Gebruikt de multitool oplaadbare staafbatterijen of grotere lithium-ion batterijen?

Welke soorten bevestigingsmechanismen bestaan er voor opzetstukken van multitools?

Een multitool moet met verschillende opzetstukken kunnen werken. Deze opzetstukken dient u telkens met een specifiek mechanisme te bevestigen. Bij de aankoop van nieuwe stukken let u erop of ze compatibel zijn met uw toestel. Dit zijn de belangrijkste mechanismen om opzetstukken op multitools te monteren:

·         schroefbevestiging

·         snelspanboorhouder

·         snelspansysteem

·         spantangen

·         Starlock

·         StarlockMax

·         StarlockPlus

·         zeskant

Wat zijn de bekendste merken van multitools?

Bent u op zoek naar een nieuwe multitool, dan heeft u de keuze tussen diverse merken. Bij Conrad gaan we resoluut voor kwaliteitsmerken in verschillende prijsklassen. Bekijk zeker de multitools van volgende merken bij Conrad:

·         Bosch: Home and Garden

·         Bosch Blauw Professional

·         Dremel

·         Makita

·         Metabo

·         DeWALT

·         Ferm

Multitool: diverse producttypes

Hoewel een multitool verschillende functies heeft, is het raadzaam in te schatten wat de belangrijkste functies zijn die u verwacht van een multitool. Deze functies vormen de basis voor de diverse producttypes:

  • Accu-rotatiegereedschap. Deze multitools kunt u gebruiken met diverse roterende opzetstukken om met een draaiende beweging te frezen.
  • Multifunctioneel accugereedschap. Deze zijn geschikt voor opzetstukken die trillen of roteren.
  • Schuur- en polijstgereedschap. Deze zijn vooral geschikt om te gebruiken met een opzetstuk dat schuurt of polijst. De multitool maakt hierbij een trillende beweging.

Een professionele multitool nodig? Bestel hem bij Conrad

Conrad is de specialist in multifunctioneel gereedschap op accu, zoals multitools, schuurmachines of slijpmachines. Met professionele werktuigen zoals wij deze in onze online winkel aanbieden, verhoogt u de productiviteit van uw bedrijf en bent u zeker van duurzame en kwaliteitsvolle technologie. Bovendien vindt u 24 uur per dag alle benodigdheden en accessoires voor uw projecten en werktuigen op onze website. Op ons online bestelplatform vindt u immers meer dan 450.000 producten.

U kunt bij ons terecht voor losse bestellingen van werktuigen en tools, maar ook voor reserveonderdelen of accessoires om uw werktuigen te onderhouden en beter te laten functioneren. Naast deze producten en de klantgerichte service helpen we u bovendien graag met oplossingen op maat. Met het advies van onze experts vinden we voor u en uw project steeds een passende oplossing. Als online groothandel spreken we immers uw taal en helpen we u op een passende manier met uw werk. Bent u werkzaam in onderhoud en herstel of als professionele elektricien of elektrotechnicus, dan vindt u bij ons zeker de multitool die u zoekt.