bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

De juiste moeren voor iedere klus online bestellen bij Conrad

Bent u op zoek naar moeren? Dan bent u bij Conrad aan het juiste adres! Omdat online moeren bestellen geen gemakkelijk klus is, hebben we een uitgebreid filter toegepast die u aan de linkerkant (klik op 'uitgebreide filters') van de pagina kunt vinden. Dankzij deze filter kunt u heel eenvoudig de juiste producten bestellen die het beste passen bij de klus die u dient te klaren.

Allerlei soorten en maten

Er bestaan verschillende soorten: zeskant-, vleugel-, kroon-, las- en plaatmoeren. Naast de vorm speelt het materiaal waaruit ze vervaardigd zijn een belangrijke rol. In de meeste gevallen wordt roestvrij staal (ook wel bekend als RVS) gebruikt. Dit zijn moeren die niet roesten en dus geen oranje sporen achterlaten op de langere termijn.

Aangezien de lengte en de diameter ook heel belangrijke factoren zijn, hebben we dit ook in het filter opgenomen. Bovendien kunnen we ons zo voorstellen dat u, als u een ervaren klusser bent, een bepaalde voorkeur heeft voor een merk. In onze webshop vindt u moeren van de merken Fischer, Hazet, SWG of Toolcraft. Zo zit er altijd wel een merk tussen die het beste bij u past.

Inox of RVS?

Inox of roestvrij staal (RVS) is hetzelfde. Het zijn moeren die niet oxideren als ze in contact komen met zuurstof. In 95% van de gevallen wordt er gebruik gemaakt van inox moeren. Op die manier bent u er zeker van dat de moeren op langere termijn niet zullen breken doordat ze roesten.

Moeren vastdraaien

Heeft u nog geen materiaal om moeren en bouten aan elkaar vast te draaien? Geen probleem! Wij maken een onderscheid tussen verschillende categorieën zodat u heel gemakkelijk kunt kiezen wat u nodig heeft.

Voor de beginners hebben we volledige dopsleutelsets. Indien u al over zo'n een set beschikt maar u bent enkele accessoires kwijt, dan kunt u deze nog altijd apart bestellen. Naast de dopsleutel sets verkopen we ook ratels. Met de juiste doppen kunt aan de slag.

Moeren online bestellen

Indien u exact weet welke u moet hebben, kunt u het perfect online bestellen. Gebruik onze uitgebreide filter en vind snel welke moeren u nodig heeft. Bij Conrad hebben we altijd lage prijzen!