bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Meetsnoer accessoires bepalen de kwaliteit van al uw metingen

Bij kWh-metingen, ohmmetingen of andere energiemetingen heeft u niet alleen de geschikte meetapparatuur nodig, maar ook de beste meetsnoeren en bijhorende meetaccessoires. Met accessoires voor meetsnoeren zorgt u ervoor dat u metingen veilig en betrouwbaar kunt uitvoeren. Bovendien garandeert u de lange levensduur van al uw meetsnoeren. Welke lengte of dikte de meetsnoeren ook hebben of welke uitgangen er ook voorzien zijn, u vindt bij Conrad steeds de geschikte meetsnoer accessoires.

Bestel bij elke meetsnoer ook de gepaste meetsnoer accessoires

Meetsnoeren zorgen voor een elektrische verbinding tussen het meetpunt en een meetapparaat. De snoeren zijn zo ontworpen dat ze de gemeten waarden zo nauwkeurig mogelijk overbrengen. Afhankelijk van de diverse eisen of soorten meetapparatuur die er bestaan, moeten de meetkabels of meetsnoeren aan bijzondere eisen voldoen. Naast de kwaliteit van de meetkabels is het eveneens belangrijk om metingen zo optimaal mogelijk uit te voeren. Hiervoor investeert u het beste in een aantal goede meetsnoer accessoires.

Wat zijn typische meetsnoer accessoires bij Conrad?

We denken hierbij aan het grote aanbod snoerhouders. Een meetsnoer houder gebruikt u om meetsnoeren te bewaren op het moment dat u ze niet gebruikt. Wenst u ze in te zetten om een meting uit te voeren, dan neemt u ze eenvoudig van de meetsnoer houder af, zonder dat u eerst een kluwen van snoeren moet zien te ontrafelen. U kunt meetsnoerkabels een vaste plaats geven op een meetsnoerhouder en indien nodig labels met het type van meetsnoer aanbrengen. Dat kan handig zijn in een omgeving waar diverse mensen dezelfde meetsnoeren gebruiken. Denk bijvoorbeeld maar aan schoolomgevingen of aan interventiediensten voor herstellingen aan elektriciteitsleidingen.

Welke andere meetsnoer accessoires kunt u bestellen bij Conrad?

Het aanbod meetsnoer accessoires houdt niet op bij enkel meetsnoerhouders. Andere meetsnoer accessoires die u kopen kunt bij Conrad zijn onder meer:

  • Meetkoplampen. Hiermee kunt u het meetpunt verlichten om bijvoorbeeld in het donker metingen uit te voeren.
  • Meetkoplampverlengstukken. Deze maken het gebruik van meetkomplampen ergonomischer en gemakkelijker.
  • Meetprobesteunen. Een meetprobesteun is een must om bijvoorbeeld een goede werking van temperatuursensoren te garanderen. De probe steunt dan op een ministatief zonder contact met een oppervlak.

Accessoires voor meetsnoeren zijn essentieel voor een goede organisatie en kwaliteit van uw metingen. Het aankopen en effectief gebruiken van meetsnoer accessoires kan deel uitmaken van het kwaliteitsbeleid van uw onderneming.

Kunt u nauwkeuriger meten met bepaalde meetsnoer accessoires?

Technisch maken bepaalde accessoires de gemeten waarden vaak een stuk meer accuraat dan zonder het gebruik van deze accessoires. Denk bijvoorbeeld maar aan accessoires die trillingen van meetsnoeren beperken of een vrije omgeving rond een sensor garanderen. Accessoires die de koppeling voor elektronische meetsnoeren verstevigen, verminderen dan weer het risico op ongevallen of elektrische schokken. Ze kunnen ook de kwaliteit van audio of video verhogen bij een gegevensoverdracht, bijvoorbeeld via een endoscoop. Denk hierbij maar aan het grote aanbod veiligheidsbussen.

Wat zijn de bekendste merken meetsnoer accessoires?

De merken waarvan we bij Conrad meetsnoer accessoires verkopen, zijn:

  • Cliff
  • Fluke
  • Megger
  • Pomona Electronics
  • SKS Hirschmann
  • VOLTCRAFT
  • Stäubli

Meetsnoer accessoires kopen? Kies ze vandaag in het grote aanbod van Conrad

Bij Conrad heeft u steeds een grote keuze aan meetsnoer accessoires. Een nieuwe meetsnoerhouder kopen of een volledige werkplaats inrichten met de juiste meetsnoer accessoires? Dat is van het grootste belang voor een goede organisatie en een mooi overzicht op de werkplaats.

Conrad is meer dan zomaar een online shop. Wij helpen u graag bij de keuze van de juiste meetsnoer accessoires. U vindt bij ons alle accessoires voor eigentijdse meetapparatuur. Denk bijvoorbeeld ook maar aan ons grote aanbod meetsnoeren en -probes. Als sourcingplatform heeft u snel en eenvoudig toegang tot een aanbod van meer dan 450.000 producten. En daar houdt het niet op. Voor bepaalde projecten kunnen we u ook helpen met oplossingen op maat en komen we op plaatsbezoek om uw wensen te bespreken. Zowel voor kleine aankopen als voor grote bestellingen in bulk rekent u altijd op onze professionele service. Bestel vandaag nog uw meetsnoer accessoires bij Conrad.