bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Weg met die eeuwige schimmelvorming in de badkamer, weg met een te hoge luchtvochtigheid in het washok en zeker weg met die bedompte lucht in kamers zonder raampartij! Een goede luchtontvochtiger houdt het binnenklimaat gezond en gaat een hoop ellende tegen. De ideale luchtvochtigheid in huis of kantoor ligt ergens tussen de 40% en 60%. Bij Conrad vindt u tientallen luchtontvochtigers plus toebehoren voor een perfecte vochtbalans in huis.

Haal het vocht uit uw woning/kantoor met een luchtontvochtiger.

Conrad werkt met internationale merken als Basetech, DeLonghi, ELRO, Klima1stKlaas, PINGI, Renkforce, Sensorit, Sygonix en Wenko. Kwaliteitsmerken met uitstekende technische kwalificaties. 

Voordelen en types luchtontvochtiger

Een goede luchtontvochtiger haalt niet alleen direct vocht en condens uit de ruimte, maar zorgt daarmee ook op lange termijn voor een lagere frequentie aan groot onderhoud. Hoe minder ontwikkeling van gehate schimmels, hoe langer uw woning (en natuurlijk de bewoners) er wel bij varen. 

Kies uit verschillende types en kenmerken luchtontvochtiger:

• Ontvochtigingsvermogen 0.011 l/h tot 25 l/h
• Geschikt voor ruimtes van 6 m² tot 100 m²
• Met LED- display of LED- statusweergave
• Geïntegreerde hygrostaat 
• Geïntegreerde ionisator

Ook in het assortiment bij Conrad is de luchtontvochtiger Sygonix 15 m² in fris wit. Deze allrounder heeft een ontvochtigingsvermogen van maximaal 0.42 l/h en een tankinhoud van 2 l. Dit maakt hem geschikt voor de wat kleinere ruimtes tot 15 m².

Een LED-display, handige timer-functie en de afvoerslang-aansluiting maken deze nieuwkomer tot een perfecte aanvulling in ons assortiment. 

Ook de luchtontvochtiger Basetech HA-MD868 15 m², uitgevoerd in wit, kan ruimtes tot maximaal 15 m² aan. De tankinhoud is met 500 ml compact te noemen, met het bijbehorende ontvochtigingsvermogen van 0.062 l/h. Ideaal voor ruimtes die rustig, maar gestaag naar de juiste vochtbalans gebracht dienen te worden. Uitgerust met kijkvenster. 

Bestseller luchtontvochtiger

Luchtontvochtiger Renkforce HD-68W is met recht de populairste luchtontvochtiger uit het Conrad bestand. Perfect geschikt voor de badkamer voorkomt hij schimmelplekken in natte ruimtes tot 10m².

De ontvochtigingscapaciteit bedraagt 500 ml en na het aansluiten trekt hij in no-time de vochtigheid uit de lucht. Deze compacte krachtpatser onder de luchtontvochtigers werkt met een thermo-elektrische Peltiermodule. Daardoor is hij zeer stil, zeker in vergelijking met compressormodellen.

U leegt het vochtreservoir van 500 ml heel eenvoudig en bergt de luchtontvochtiger door de compacte hoogte van nog geen 22 cm makkelijk weer op. De voedingsspanning is 230V en hij werkt optimaal in ruimtes van 5 tot 45 °C. Verkrijgbaar in wit en blauw.