Bent u een zakelijke klant?
Deze instelling past het productassortiment en de prijzen aan uw behoeften aan.
Ja
Nee

Advies

Een nieuwe laptop voeding zoeken voor uw laptop

Met een laptop voeding wordt de wisselspanning van het lichtnet omgezet in een gelijkspanning. Dat wordt op een zodanige manier gedaan dat er een laag en veilig voltage ontstaat. Hierdoor is er voldoende kracht om uw laptop te kunnen voeden en de ingebouwde accu van de laptop op te kunnen laden. Komt u er bijvoorbeeld achter dat de laptop voeding kwijt is geraakt of bent u op zoek naar een extra model dat u kunt gebruiken op kantoor of tijdens het reizen? In dat geval is het slim om een van de modellen uit het assortiment in huis te halen.

Naar wat voor soort laptop voeding bent u precies op zoek?

Vandaag de dag is er veel keuze als het aankomt op een voeding voor een laptop. Er zijn immers tal van modellen met verschillende soorten aansluitingen en verschillende soorten elektrische specificaties. Zorg er daarom voor dat u eerst goed uitzoekt wat voor uitgangsspanning er precies nodig is en dat een laptop voeding voldoende uitgangsvermogen heeft. Als u namelijk kiest voor een model met een te lage spanning, dan merkt u dat de laptop niet naar behoren werkt. Ook kan de laptop beschadigd raken als u kiest voor een laptop voeding met een te hoge uitgangsspanning.

Een laptop voeding is in een universele maat te bestellen

Wist u dat een laptop voeding ook in een universele maat te bestellen is? Deze modellen worden standaard geleverd met verschillende voedingsplugjes. Dat betekent dat de laptop voeding geschikt is om te gebruiken voor bijna elk computermerk. Ideaal als u op dit moment niet helemaal zeker weet wat voor type laptop voeding u nodig heeft of als u weet dat meerdere mensen met meerdere merken laptops gebruik gaan maken van de laptop voeding in de toekomst. Veel mensen gaan ook voor deze variant als ze tot de conclusie zijn gekomen dat het vermogen van de laptop niet staat aangegeven op het apparaat.

Zorg ervoor dat u voor een adapter gaat dat ook de juiste spanning kan leveren

Weet u op dit moment al hoeveel vermogen de laptop kan leveren en weet u dat de nieuwe laptop adapter dit te bieden heeft? In dat geval is het ook belangrijk om even goed te kijken dat een laptop voeding die u uit gaat zoeken ook de juiste spanning kan leveren. De spanning die geleverd moet worden, kunt u eenvoudig terugvinden op uw laptop of op de oude lader die u reeds heeft gebruikt. De meeste laders van laptops werken gemiddeld op een netspanning van 110-230V.

Waar kunt u de adapters voor de laptop gebruiken?

Een adapter voor de laptop, zoals een laptop voeding 19V of een laptop voeding 12V, zijn op verschillende plekken te gebruiken. Op deze manier weet u zeker dat uw apparaat volledig is opgeladen en u daardoor altijd toegang heeft tot belangrijke documenten en foto’s. Voorbeelden van plekken waar u de adapter voor de laptop voor kunt gebruiken zijn:

  • op kantoor
  • in de auto
  • thuis

De laptop voeding naar wens snel bij u in huis

Nu u net even wat beter weet naar wat voor soort adapter voor de laptop u moet gaan zoeken, is de kans groot dat u binnen mum van tijd een geschikt model in de collectie heeft gevonden. U kunt de gewenste laptop adapter vlot bij u in huis verwachten en u kunt altijd vertrouwen op een product van hoge kwaliteit.

Meer weten over het uitzoeken van een laptop adapter? Neem dan contact op

Meer weten over het uitzoeken van een laptop voeding. Neem dan contact op met Conrad. Een van onze specialisten weet dankzij zijn of haar jarenlange kennis en ervaring precies wat voor soort adapter het meest geschikt is voor uw laptop. Vertrouw op uw sourcingplatform, vertrouw op Conrad.

Conrad Electronic Benelux b.v. heeft uw toestemming nodig voor het gebruik van individuele gegevens, onder meer om de werking van de website te garanderen en om informatie over uw interesses weer te geven. Door op "Akkoord" te klikken geeft u hiermee uw toestemming. Gedetailleerde informatie vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming.
U hebt de mogelijkheid om uw toestemming in het privacybeleid te allen tijde in te trekken.
Afwijzen
Akkoord