bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Voer nauwkeurige krachtmetingen uit dankzij krachtmeetinstrument accessoires van Conrad

Om het beste uit uw productontwikkeling te halen of misschien simpelweg vanuit een grote interesse voor wetenschap en techniek kunt u investeren in een krachtmeetinstrument. Met een krachtmeetinstrument meet u diverse krachten bij bijvoorbeeld veren, metalen of materialen zoals leer. Om krachtmetingen correct en altijd betrouwbaar uit te voeren, heeft u niet alleen een krachtmeetinstrument zelf nodig. Een aantal krachtmeetinstrument accessoires is zeker noodzakelijk voordat u van start kunt gaan. Krachtmeetinstrument accessoires garanderen een correcte en veilige meting van het krachtmeetinstrument. Gelukkig hebben we bij Conrad een groot aanbod krachtmeetinstrument accessoires om uw project professioneel op poten te zetten.

Welke merken krachtmeetinstrument accessoires vindt u bij Conrad?

Bij Conrad geniet u van een grote keuze in krachtmeetinstrument accessoires. Deze zijn allemaal van het merk Sauter. Sauter is een Duits merk dat gespecialiseerd is in geavanceerde weegtoestellen. Het merk is niet voor niets ook marktleider als het aankomt op krachtmeetinstrumenten. Met krachtmeetinstrument accessoires van Sauter maakt u de meest uiteenlopende krachtmetingen mogelijk.

Welke gespecialiseerde krachtmeetinstrumenten accessoires bestaan er?

Er bestaan heel wat diverse soorten accessoires voor krachtmeetinstrumenten. Zo zijn er speciale accessoires om hardheidstests van leder uit te voeren. Deze zijn belangrijk bij het ontwikkelen van producten die leder gebruiken, bij schoenen of bijvoorbeeld in de auto-industrie.

Andere accessoires ondersteunen het veertestsysteem van uw krachtmeter. Hier spreken we dan bijvoorbeeld van een handmatige testopstelling om veren op trekkracht te controleren. Uw meting is immers maar zo nauwkeurig als de kwaliteit van uw krachtmeetinstrument. Gelukkig bestaan er dus heel wat accessoires om dit te controleren.

Kunnen krachtmeetinstrument accessoires ook data bijhouden?

Krachtmeettoestellen hebben meer en meer een digitale interface. Hierdoor kunt u ook specifieke accessoires hiervoor kopen.
Met krachtmeetinstrument accessoires voor uw krachtmeter houdt u bijvoorbeeld data nauwgezet bij, door de metingen via bluetooth door te sturen naar een computer, maar ook door de data eenvoudig af te drukken op een papierrol.

USB-kabels voor krachtmeetinstrumenten: haal het meeste uit uw krachtmetingen

Diverse USB-kabels voor krachtmeetinstrumenten behoren ook tot het standaardarsenaal van krachtmeetinstrument accessoires. Hierbij behoren dan ook verbindingskabels voor digitale meters. Denk bijvoorbeeld aan de specifieke accessoires voor grafsteentesters voor steenhouwers. U voert ook krachtmetingen op afstand uit en realiseert een betrouwbare dataoverdracht met de nodige USB-kabels.

Diverse modellen accessoires voor elk specifiek krachtmeetinstrument

Voor elk krachtmeetinstrument kunt u telkens voor elk model diverse accessoires kopen. Bepaalde accessoires horen dus echt bij een bepaald type toestel. Voor elk toestel vindt u in dit verband meestal deze krachtmeetinstrument accessoires terug:

·         een drukset, geschikt voor modellen met een range onder de 2,5 kg/25N

·         druksets, geschikt voor modellen met een weegbereik groter dan 5 kg/50N

·         clips waarmee u de krachtmeter kunt ophangen, afhankelijk van het gewenste gewicht

·         sleepwijzers voor veerweegschalen, geschikt voor modellen met een divers weeg- en krachtbereik

Wat zijn krachtmeetinstrument accessoires, specifiek voor digitale toestellen?

Specifiek voor digitale krachtmeters heeft u de ook de mogelijkheid diverse krachtmeetinstrument accessoires te kopen:

·         Interface kabels RS-232

·         RS-232/USB-adapter om randapparatuur met een USB-verbinding te verbinden

Conrad: de online groothandel in krachtmeetinstrument accessoires

Met ons Technology In Focus-programma richten we ons bij Conrad volledig op de trends van de toekomst. Bij Conrad vindt u dan ook producten die u nergens anders kunt kopen, waaronder een groot aanbod kracht meetinstrument accessoires. Geavanceerde technisch materiaal en onderdelen bestelt u 24 uur per dag op onze website. Bovendien vindt u als expert in technologie bij ons snel wat u nodig heeft. Zoekt u een bepaald krachtmeetinstrument accessoire, maar vindt u het niet direct terug in ons aanbod? Neem dan zeker contact met ons op. Bij Conrad zijn we immers veel meer dan een online shop, we zijn een sourcingplatform dat graag nauwe contacten onderhoudt met u als klant en met onze leveranciers. Zo kunnen we u ook altijd helpen met oplossingen op maat voor uw project. Bestel vandaag nog uw accessoires voor al uw krachtmeetinstrumenten en andere professionele meetapparatuur op onze website.