bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Producten voor de kindveiligheid koopt u bij Conrad

De veiligheid van een kind is zeer belangrijk, zowel op de crèche en professionele opvang als thuis  wilt u dat uw kinderen veilig zijn. Op de professionele opvang zien we dat hiervoor strenge regels gelden en dat dit vaak goed geregeld is, terwijl thuis vaak nog veel mogelijk is ter verbetering. Denk bijvoorbeeld aan het beveiligen van uw stopcontacten. Ook om uw kinderen thuis in de gaten te houden kunt u kiezen voor een  babyfoon of zelfs een IP camera om op afstand uw kind in de gaten te houden.

Onmisbare accessoires voor kinderveiligheid

Het leven met jonge kinderen kan voor ouders behoorlijk hectisch zijn. Het geeft echter veel rust als u kunt rekenen op de juiste veiligheidsproducten. Zo kan uw kindje rustig spelen, kruipen, in bad gaan en slapen. Dankzij een aantal handige producten ten behoeve van de kinderveiligheid biedt u ook uzelf meer ontspanning. Zo geniet u des te meer van de bijzondere momenten en kostbare speeluurtjes met uw zoon of dochter.

De beste bescherming voor uw kind

Uw jonge kind is kwetsbaar en als vader of moeder wilt u er graag alles aan doen om vervelende ongelukjes te voorkomen en uw kindje tijdens zijn slaap in de gaten te houden. Daarom hebben wij een ruime keuze in baby en kind producten die het huis kindveilig én kindvriendelijk maken:

  • Babyfoons met een groot bereik
  • Storingsvrije babyfoons
  • Beeldbabyfoons voorzien van een camera
  • Babyfoons met een temperatuursensor die in de gaten houdt of de temperatuur van het babykamertje niet te warm of te koud is
  • Zelfklevende stopcontactbeveiligers
  • Inzetten voor stopcontacten

Heerlijk, dat vrije gevoel om even iets te doen in een ander deel van het huis of in de tuin, terwijl uw baby in zijn eigen bedje ligt. Het geeft u wat meer bewegingsvrijheid en het is een fijn idee dat u niets mist als er iets aan de hand is. Als uw kind wakker is en speelt, zit een ongeluk in een klein hoekje. Het is dus verstandig om de stopcontacten veilig af te dekken voor kleine grijpgrage vingertjes. Voorkom ook dat kinderen bij gevaarlijke stoffen kunnen komen.

Als het gaat om veiligheidsaccessoires heeft Conrad bekende merken in het assortiment, zoals Alecto, Philips en Motorola. Mocht een van de artikelen niet naar behoren werken, dan kunt u rekenen op twee jaar garantie. Neem een kijkje in ons uitgebreide aanbod en kies het product dat het meest voldoet aan uw wensen. Wilt u een babyfoon met terugspreekfunctie? Of lijkt een infrarood-nachtzichtfunctie u handig? Ook een beeldbabyfoon voor de smartphone behoort ook tot de mogelijkheden.

Kinderproducten die lang meegaan

Door uw huis regelmatig goed na te lopen en te kijken waar uw kind gevaar kan lopen, kunt u veel narigheid voorkomen. De babyfoons en overige accessoires voor kinderveiligheid in ons assortiment zijn altijd van uitstekende kwaliteit. Ze zijn niet alleen praktisch in gebruik, maar gaan ook lang mee. Zo heeft u ook bij een volgend kindje meteen de juiste spullen paraat!