bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Koop uw industriële UPS bij Conrad

Bent u op zoek naar een hoge kwaliteit industriële UPS voor uw onderneming? Bekijk dan het ruime assortiment aan verschillende industriële UPS systemen bij Conrad en vergelijk tal van geavanceerde apparaten. Lees waarom het gebruik van een industriële UPS van essentieel belang kan zijn en welke verschillende systemen er zoal verkrijgbaar zijn. Bekijk daarnaast de verschillende eigenschappen van de apparaten en kies een systeem dat het beste aansluit bij uw wensen.

Waarom een industriële UPS gebruiken?

Een goede industriële UPS kan van essentieel belang zijn en u in vele situaties uit de brand helpen. Met behulp van een industriële UPS zorgt u er namelijk voor dat u te allen tijde gegevensverlies door stroomstoring kunt voorkomen. Een goede stroomcontinuïteit is zeer belangrijk voor kritieke processen in een breed scala aan industrieën. De systemen kunnen een uitkomst bieden tijdens kritieke toestanden en werken om back-upstroom te leveren totdat alternatieve stroomvoorziening kan worden gestart vanaf een generator.

Een goede continuïteit helpt procesinstabiliteit of dure systeemschade te voorkomen. Indien deze verstoort raakt, is een betrouwbare back-up stroomoplossing van vitaal belang. Indien gegevens verloren raken, kan dit namelijk ernstige financiële gevolgen hebben voor uw bedrijf. Ook kan dit leiden tot een slechte service-ervaring voor de klanten en verlies van reputatie.

Met behulp van een industrieel UPS systeem hoeft u zich geen zorgen meer te maken over voldoende stroombehoefte en zorgt u altijd voor een uitstekende stroom continuïteit. Een betrouwbaar UPS systeem zorgt er daarnaast ook voor dat gevoelige elektronische apparatuur veilig uitgeschakeld kan worden en kan helpen bij het bieden van bescherming tegen spanningspieken en -dalingen. Hiermee creëert u een veilige werkomgeving en kunt u flink wat schade aan apparatuur voorkomen.

Verschillende soorten industriële UPS systemen

Bij het kopen van een industriële UPS is het belangrijk om rekening te houden met een aantal criteria. Zo verschillen de systemen onderling sterk in eigenschappen en heeft elk systeem zo haar voor- en nadelen. Bij het kiezen van een industriële UPS kunt u onder andere kijken naar de volgende eigenschappen:

  • type
  • nominaal vermogen
  • aantal uitgangen
  • uitgangs- en ingangsspanning
  • overbruggingstijd
  • maximale stroom

Ook kunt u bij het kopen van een industriële UPS kijken naar de omvang en het gewicht van het apparaat en naar eventuele extra functies. Zo zijn er bijvoorbeeld apparaten die beschikken over intelligente ingangsstroomherkenning, een timerfunctie of over ventilatie.

Naast de verschillende eigenschappen en functies kunt u bij Conrad kiezen uit tal van diverse A-merken UPS systemen. Zo vindt u bij Conrad onder andere industriële ups systemen van ABB, Block, PULS, Murr Elektronik en van Siemens. Alle merken uit het assortiment van Conrad zijn geselecteerd op basis van strenge criteria en voldoen aan hoge kwaliteits- en veiligheidsstandaarden. Zo weet u altijd dat u een systeem kiest dat aan strenge eisen voldoet.

Twijfelt u of een industriële UPS geschikt is voor u en wilt u toch liever een ander type UPS bestellen? Neem dan ook even een kijkje bij andere systemen en bekijk bijvoorbeeld de verschillende soorten rackmount UPS systemen, computer stroomverdelers (PDU) en de verschillende ups accu’s.

Bestel uw industriële UPS eenvoudig bij Conrad

Bestel vandaag nog eenvoudig online een industrieel UPS systeem bij Conrad. Bekijk het ruime assortiment aan ups systemen en kies een product dat geheel aansluit op uw persoonlijke voorkeuren. Bekijk de verschillende eigenschappen van de systemen en de unieke functies van het apparaat.

Komt u er niet helemaal uit met het aankoopproces of twijfelt u nog welk type industriële UPS systeem voor u het meest geschikt is? Geen nood, bij Conrad staan we graag voor u klaar met persoonlijk advies. Telefonisch of per mail staan we u graag te woord en helpen we u met het vinden en bestellen van een geschikt systeem.