Advies

Bent u op zoek naar een stevige en kwalitatief hoogwaardige handzaag? Conrad beschikt over een breed en diep assortiment handzagen, geschikt voor elke toepassing en passend binnen ieders budget. Of het nu gaat om handzagen voor hout, metaal, ijzer, gips of figuurzagen voor educatieve doeleinden, Conrad heeft de handzaag die u wenst altijd op voorraad.

Handzagen voor elk doeleinde

Bent u op zoek naar een zaag die precies past bij uw klus? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Conrad beschikt over een groot assortiment zagen en accessoires die geschikt zijn voor elke klus.

Kwalitatief goede en sterke handzagen

Bij het op maat zagen is het belangrijk dat u de juiste zaag heeft. Conrad biedt een groot aanbod verschillende handzagen, zoals:

Deze zagen worden voor een aantrekkelijke prijs aangeboden en zijn van zeer goede kwaliteit. 

Uitgebreid zaagsets

Naast losse handzagen bieden wij ook complete zaagsets aan. Het gaat hier om zagen waarvan de bijgeleverde zaagbladen verwisselbaar zijn. De meeste van onze zaagsets worden geleverd met verschillende handgrepen, zodat u de zaag ook op verschillende manieren kunt gebruiken. Al onze zaagsets worden voorzien van een box of kist om de spullen in op te bergen.

Figuurzagen, voor écht maatwerk

Voor zagen op maat kunt u ook bij ons terecht. Niet alleen de hout-, metaal- en ijzerzagen behoren tot ons assortiment. Ook bieden wij figuurzagen van hoge kwaliteit aan. Zo zijn er veel figuurzagen van het merk Donau bij ons te vinden, een goed en betrouwbaar merk. Ook onze figuurzagen kunnen geleverd worden in een zaagset. Hierbij kunt u denken aan een set met verschillende figuurzaagbladen, figuurzaagmodellen en kleine gereedschappen zoals een vijl of een schroevendraaier.

Verschillende toebehoren

Wij vinden het belangrijk dat naast het product zelf er ook accessoires beschikbaar zijn voor onze producten. Bij zagen is dit natuurlijk ook het geval. In ons aanbod kunt u verschillende toebehoren vinden zoals een verstekbak, een vijl of een complete accessoires set met toebehoren voor onze figuurzagen. De accessoires zijn voor aantrekkelijke prijzen beschikbaar en zijn van goede kwaliteit. Kiest u voor een zaagset? Dan zijn er meestal al verschillende accessoires toegevoegd aan deze set. Hierdoor komt u altijd met de juiste zagen en gereedschappen aan bij de klus.