bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Datakabel bestellen bij Conrad. Bekijk alle verschillende datakabels. Voordelen en types datakabels. De juiste datakabel zorgt voor storingsvrije doorgang van flink wat data. Kies bij Conrad uit het ruime assortiment datakabels op voorraad, van Type A -kabel tot het type YR-kabel.

U vindt verschillende types en kenmerken datakabels:

  • Aantal aders: 2 tot 96
  • Doorsnede per ader 0.05 mm² tot 0.8 mm²
  • Inhoud verpakking 5 m tot 2500 m, maar ook verkrijgbaar per meter
  • Voorzien van PUR mantel
  • Afgeschermd of onafgeschermd

Nieuw in het assortiment datakabels is de USB-kabel 1512007/25 van BKL Eelectronic. Deze wordt geleverd in 10 x 0.08 mm², 25m en in de kleur blauw. Deze 1512007/25 datakabel van BKL Electronic is niet geconfectioneerd.
Classificatie: USB-kabel zonder stekker, of USB niet-afgewerkte kabel. 

Ook 0034192 Datakabel JE-Y(ST)Y van het betrouwbare Lapp is nieuw in het assortiment. Specificaties: 8 x 2 x 0.5 mm², kleur grijs.

Deze datakabel is inzetbaar als verbindingskabel, voor onder andere vaste bedrading in de elektronica. Ook wordt hij veel gebruikt in de meet-, regel-, besturings- en signaaltechniek. De aders zijn geïsoleerd op PVC-basis.

Folie van kunststof, met aluminium gelamineerd, zorgt voor de betrouwbare transmissie. Zonder storende invloeden. 

Bestsellers datakabels

Een van onze absolute bestsellers is de 0028308 Datakabel UNITRONIC® LiYY 8 x 0.25 mm² van Lapp. Hij wordt geleverd in kiezelgrijs (RAL 7032).
Toepassing voor deze datakabel: Ondanks het grote aantal aders hebben de LIYY Dataleidingen een kleine buitendiameter. Ze zijn uitgerust met ader-kleurcode volgens DIN 47100, zonder kleurherhaling. Litzegemeider gemaakt uit blank Cu-draad, aderisolatie en een buitenmantel van PVC. De aders zijn in lagen getwist; deze datakabel is vlambestendig volgens IEC 60332-1.

Kleur: kiezelgrijs (RAL 7032).
Met name toegepast bij stuur- en signaalleidingen, net als voor de elektronica van rekenmachines, kantoormachines en weegschalen

De 2454P2509 Sensorkabel Sensocord® 4 x 0.25 mm² van Kabeltronic is een andere bestseller. Dit is een sensorkabel met een robuuste PUR-mantel, die gebruikt kan worden in de openlucht. Kan zware omgevingscondities aan.