bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Uw combinatietangen bestellen bij Conrad

Combinatietangen komen bij tal van werkzaamheden van pas, en zijn dan ook onmisbaar in elk type werkplek. Bent u op zoek naar een hoge kwaliteit combinatietang? Dan bent u bij Conrad aan het juiste adres. Bekijk het ruime assortiment aan verschillende A-merken combinatietangen bij Conrad en vergelijk onze topkwaliteit producten. Lees waarvoor u een platbektang zoal kunt gebruiken, wat de voordelen zijn van de tangen en over welke verschillende eigenschappen de platbektang beschikt. Kies vervolgens een type platbektang dat het beste aansluit bij uw project.

Combinatietangen gebruiken

Combinatietangen, zoals de naam al prijsgeeft, zijn veelzijdig inzetbaar en kunnen voor diverse werkzaamheden gebruikt worden. Een combinatietang wordt met name vaak gebruikt door elektriciens en zijn ideaal om materiaal te buigen en knippen of om onderdelen te monteren.

Voor het buigen van materiaal kunt u de voorkant van de bek van de combinatietang gebruiken. Aan de achterkant van de bek heeft de combinatietang vlijmscherpe snijkanten waarmee u kunt knippen. Daarnaast beschikt het midden van de bek over een ronde uitstulping waarmee u eenvoudig schroeven en moeren kunt los- en vastdraaien.

Combinatietangen zijn eenvoudig in gebruik. Het is belangrijk dat u continu een stevige grip heeft. Houd de combinatietang daarom goed vast, zodat u de kracht van de tang optimaal gebruikt. Let er daarnaast bij het knippen op dat u de tang haaks op de draad knipt: hiermee zorgt u ervoor dat u diep in de bek van de combinatietang knipt.

De juiste tang voor de juiste klus is belangrijk. Bent u naast een combinatietang ook op zoek naar andere type tangen? Bekijk dan ook het ruime aanbod aan verschillende soorten tangen, zoals waterpomptangen, en haal gelijk alles in huis voor een volledig uitgeruste gereedschapskoffer.

Waar moet u op letten bij het kopen van combinatietangen?

Bij Conrad vindt u tal van verschillende soorten combinatietangen van diverse merken in vele soorten en maten. Elk type tang heeft zo zijn unieke eigenschappen en voor- en nadelen. Voordat u uw combinatietang koopt, is het daarom raadzaam om te kijken welk type tang het beste bij uw type werkzaamheden past.

Wanneer u een combinatietang kopen gaat, is het belangrijk dat u rekening houdt met de diverse eigenschappen van de tangen. Zo verschillen de tangen in afmeting en vormgeving. Let daarnaast op eigenschappen zoals:

  • snijwaarde
  • type materiaal
  • hardheid
  • gewicht
  • benen (met of zonder meercomponentengrepen)

Naast de verschillende eigenschappen van de combinatietangen kunt u bij Conrad kiezen uit tal van diverse A-merken. Zo vindt u bij Conrad platbektangen van onder andere Bahco, Hazet, Gedore, C.K., Vigor en Knipex. Alle merken uit het assortiment van Conrad zijn geselecteerd op basis van strenge criteria en voldoen dan ook aan hoge kwaliteitsstandaarden. Hierdoor bent u gegarandeerd van een goede kwaliteit combinatietang.

Bestel snel en eenvoudig uw combinatietangen bij Conrad

Combinatietangen komen bij vele klussen van pas, en zijn dan ook onmisbaar in elke professionele werkplek, garage en in de hobbykamer. De modellen verschillen onderling in eigenschappen. Let bij het kopen van een combinatietang daarom op de verschillende specificaties en kies een type combinatietang dat voor uw werkzaamheden geschikt is.

Bekijk snel het ruime assortiment van Conrad aan verschillende soorten combinatietangen en zorg er altijd voor dat u het juiste gereedschap tot uw beschikking heeft.

Komt u er niet helemaal uit tijdens het bestellen of weet u nog niet helemaal zeker welk type combinatietang voor uw klus het meest geschikt is? Geen nood, bij Conrad staan we graag voor u klaar met persoonlijk advies en helpen we u met het zoeken en bestellen van de voor u geschikte combinatietangen. Met advies van experts helpen wij u graag op uw manier – online, telefonisch of direct via een van onze adviseurs op de site.