bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

BNC meetsnoer bestellen bij Conrad

Bent u op zoek naar een topkwaliteit BNC meetsnoer? Neem dan een kijkje in het ruime assortiment aan diverse merken BNC meetsnoeren bij Conrad. De BNC meetsnoeren verschillen onderling in lengte, nominale spanning en in diverse andere eigenschappen. Bekijk daarom voordat u een BNC meetsnoer koopt altijd eerst de diverse eigenschappen van de verschillende snoeren. Bij Conrad vindt u ongetwijfeld een topkwaliteit BNC meetsnoer die voor uw gewenste doeleinden geschikt is. Hiermee zorgt u voor de juiste verbinding van al uw apparaten en toepassingen.

Waar kunt u BNC voor gebruiken?

Een BNC meetsnoer is een snel aansluitende/ontkoppelbare radiofrequentieconnector die men gebruikt voor coaxkabels. Voorheen werden de snoeren met name gebruikt voor vroege computernetwerken, waaronder ARCnet en het IBM PC Network. Tegenwoordig zijn de snoeren gemaakt om overeen te komen met de karakteristieke impedantie van de kabel bij 50 ohm of 75 ohm, en worden ze meestal toegepast voor een frequenties onder 4 GHz en spanningen onder 500 volt.

Een BNC meetsnoer is ook een handig en veelgebruikt hulpmiddel bij de koppeling van stroomtangadapters aan oscilloscopen of voor de voeding van uw netwerkapparaten met een BNC stekker. Daarnaast kunt u BNC meetsnoeren ook gebruiken om bijvoorbeeld signalen samen te voegen of te splitsen.

Twijfelt u of een BNC meetsnoer geschikt is voor uw gewenste toepassingen en wilt u toch liever een ander type meetsnoer? Neem dan een kijkje in het ruime assortiment aan meetsnoeren bij Conrad en vind altijd het juiste type meetsnoer waar u naar op zoek bent.

Waar moet u op letten bij het kopen van een BNC meetsnoer?

Voordat u een BNC meetsnoer koopt, is het belangrijk om rekening te houden met een aantal factoren. Bij Conrad vindt u namelijk tal van verschillende soorten en merken BNC meetsnoeren. De BNC snoeren worden meestal gemaakt in versies van 50 en 75 ohm. Deze zijn geschikt voor het gebruik met kabels met dezelfde karakteristieke impedantie. Indien u op zoek bent naar een BNC meetsnoer is het belangrijk dat u kijkt welk type voor uw apparaten geschikt is en om een aantal aspecten in acht te nemen. Hiermee voorkomt u dat u een verkeerd type BNC meetsnoer kiest.

Bij het kiezen van een BNC meetsnoer is het belangrijk om rekening te houden met onder andere de volgende eigenschappen:

  • lengte van de kabel
  • belastbaarheid
  • eventuele extra aansluitingen
  • nominale spanning

Naast de verschillende eigenschappen kunt u kijken naar de verschillende BNC meetsnoer merken. Bij Conrad vindt u tal van topmerken, zoals bijvoorbeeld Fluke, Testec, VOLTCRAFT en Schützinger. Deze merken zijn geselecteerd op basis van kwaliteit en betrouwbaarheid. Hierdoor weet u altijd dat u bij Conrad een veilig en betrouwbaar BNC meetsnoer in huis haalt.

Bekijk naast de diverse BNC meetsnoer soorten ook het aanbod aan verschillende soorten connectoren, zoals aansluitingsklemmen, IC-voetjes, kabelschoenen of netconnectoren, en haal direct alles in huis voor de juiste verbindingen van al uw apparaten.

Bestel eenvoudig uw BNC meetsnoer bij Conrad

Haal vandaag nog snel en eenvoudig uw BNC meetsnoer in huis. Bekijk het ruime assortiment aan diverse soorten BNC meetsnoer merken en kies uit een van de vele topkwaliteit producten.

Let voordat u uw BNC meetsnoer kopen gaat altijd goed op de verschillende soorten eigenschappen en kies een model dat geschikt is voor uw type apparaten. Door goed naar de verschillende eigenschappen van de BNC meetsnoer modellen te kijken, voorkomt u dat u het verkeerde type aanschaft.

Komt u er niet helemaal uit met het vinden van het juiste BNC meetsnoer? Of heeft u problemen met het bestelproces? Geen probleem. Bij Conrad staan we graag voor u klaar. Met advies van experts helpen wij u graag op uw manier – of dat nu online is, telefonisch of via een van onze adviseurs op de site.