bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Autoantennes koopt u bij Conrad

Zijn uw medewerkers vaak onderweg? Heeft u diverse bedrijfswagens of –busjes waarmee uw monteurs dagelijks op pad gaan? Dan willen zij een goede ontvangst hebben van de autoradio. Om kwaliteit te kunnen garanderen, moet u de beschikking hebben over een uitstekende auto hifi antenne en toebehoren. Deze vindt u in het brede en diepe assortiment van Conrad. Ruim 60 auto-antennes met een diversiteit aan toepassingen waaruit u kunt kiezen. Laat u verrassen door het uitgebreide assortiment auto antennes voor een kristalheldere ontvangst.

Welke auto antenne is geschikt voor u?

Voor zowel privé als zakelijk gebruik vindt u in ons assortiment een diversiteit aan auto antennes. Welke antenne het meest geschikt is voor u, is afhankelijk van een aantal factoren:

 • Wisselt u regelmatig van auto? Dan is een antenne voor tijdelijke montage ideaal. De Antennentechnik Bad Blankenburg bijvoorbeeld, is voorzien van een magneetvoet en geschikt voor staalplaat oppervlakken. Zonder beschadigingen kan de antenne snel en eenvoudig verwisseld worden.
 • Is optimale GPS-ontvangst voor navigatie en/of telefoon een absolute must? Kies dan voor een dakantenne waarmee de beste ontvangst gegarandeerd is, zoals de Hirschmann Car Communication GPS/GSM 925 Universele autoradio-antenne. Deze auto antenne is niet alleen voorzien van de nieuwste technologieën, maar is ook nog eens vormgegeven in een aantrekkelijk design.
 • Werkt u regelmatig met auto’s voor eigen gebruik of voor de verkoop? Conrad biedt auto antennes voor ieder budget. Zo heeft u voor heel weinig al een hoge kwaliteit inbouw autoradio antenne van RCS.

Auto antenne toebehoren

Toebehoren, zoals adapters, kabels, enz. zijn uiteraard ook volop beschikbaar, zoals een Panorama Antenne adapter of een mobiele telefoon Power box 2 Mobile, waarmee u uw mobiele telefoon draadloos aansluit op een externe antenne. Hiermee heeft u een aanzienlijk verbeterde ontvangst.

Waarom uw auto antennes bij Conrad kopen?

Conrad is al ruim 90 jaar dé professionele partner op het gebied van elektronica en techniek in de breedste zin van het woord. Van totaalproducten tot componenten, van batterijen tot lesprogramma’s, Conrad speelt niet alleen in op de huidige vraag; Conrad is vooruitstrevend, flexibel en denkt in oplossingen.
Door uitstekende prijsafspraken met onze leveranciers, zijn wij in staat u messcherpe prijzen te bieden. En bestelt u meerdere producten tegelijkertijd, dan profiteert u sowieso van aantrekkelijke staffelkortingen.

Partnerpakket met voordelen voor ondernemers

Plaatst u regelmatig bestellingen waar u verzendkosten voor betaalt? Wenst u een goede betalingstermijn of zoekt u een professionele en betrouwbare partner met verstand van zaken? Onze Business Plus service is dé oplossing om zorgeloos te kunnen bestellen. Met één pakket bent u een jaar lang verzekerd van de beste persoonlijke service en voordelen zoals franco levering en een betalingstermijn tot maar liefst 60 dagen.
Vraag vandaag nog het Business Plus pakket aan of neem contact met ons business-team op voor meer informatie.

De voordelen van het bestellen bij Conrad

 • Wij bieden een standaard garantie van 2 jaar op al onze producten
 • Scherpe korting bij projectaanvragen 
 • Grote aantallen zijn direct uit voorraad leverbaar 
 • Geen minimum bestelhoeveelheid 
 • Direct contact met één van de professionele accountmanagers van ons business-team
 • Franco levering en een betalingstermijn van 60 dagen met onze Business Plus Service
 • ISO 9001 certificering
 • Gratis retourneren