bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Haal het meeste uit uw batterijen dankzij de accu accessoires van Conrad

Wenst u het meeste uit uw accu’s te halen, dan moet u zeker investeren in een aantal goede accu accessoires. In omgevingen waar u vaak accu’s gebruikt en elektronische projecten maakt of test, is het van groot belang dat de accu’s goed functioneren. Dat is niet alleen belangrijk om te besparen op de totale kosten van uw project, maar ook om zorg te dragen voor de kostbare grondstoffen in batterijen.

Accu accessoires geschikt voor bedrijven, scholen en onderzoekscentra

Specifiek voor omgevingen waarin accu’s vaak gebruikt worden, doen we bij Conrad een inspanning om de beste accu accessoires te leveren. We denken hierbij bijvoorbeeld aan scholen, bedrijven of onderzoekscentra.

Welke soorten accu accessoires bestaan er?

Er bestaan veel diverse soorten accu accessoires. De bekendste zijn allerlei soorten kabels en adapters voor opladers. We denken hierbij aan aansluitkabels voor opladers. Deze oplader accessoires zorgen ervoor dat u de capaciteit van uw accu’s volledig en optimaal gebruikt. Iedereen die regelmatig zijn smartphone of laptop oplaadt, weet hoe belangrijk de kwaliteit van de aansluitkabels zijn voor het snelle opladen van de batterij.

Geef uw laadkabels en adapters een vaste plaats dankzij accu accessoires zoals montageplaten

Daarnaast hebben we bij Conrad ook heel wat accessoires om accu opladers en laadkabels een vaste plaats te geven of om de accu’s te beschermen. Denk bijvoorbeeld maar aan montageplaten of riembeugels, beschermtasjes en beschermkappen.

Welke toestellen kunt u ook gebruiken om accucapaciteit te beheersen?

Accumonitoren en accutesters behoren ook tot de bekende accu accessoires. Met een multimeter of voltmeter kunt u weliswaar nagaan of een batterij nog een bepaalde lading heeft, maar als u hier een gedetailleerd beeld van wilt hebben, dan investeert u idealiter in een goede accumonitor. Met een accumonitor beschermt u bovendien batterijen tegen over- of onderspanning in een elektrisch circuit. Een aparte plaats bij de accu accessoires zijn er voor de knoopcelsjablonen, waarmee u knoopcel batterijen kunt sorteren en classificeren. Voor elk type knoopcel is er een opening uit het sjabloon gefreesd, waarin alleen de desbetreffende batterij past. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer het type knoopcel batterij niet meer leesbaar is op de batterij zelf.

Zijn Conrad accu accessoires geschikt voor alle merken van batterijen?

Bij Conrad verkopen we accu accessoires die geschikt zijn voor de bekende merken van accu’s. Denk bijvoorbeeld maar aan volgende merken:

 • Beltrona
 • AccuCel
 • Metabo
 • Victron Energy
 • Varta
 • Ecoflow
 • Goal Zero

Dit zijn stuk voor stuk merken van herlaadbare accu’s, waarbij u met uw accu accessoires de levensduur verlengt en zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk.

Accu accessoires voor elektronica specialisten

Bent u professioneel bezig met elektronica, dan doet u verder zeker uw voordeel met de volgende accessoires:

 • Batterij opbergboxen
 • Batterijhouders. Deze kunt u invoegen en plaatsen in elektronische circuits die batterijen nodig hebben. Ze zijn verkrijgbaar voor alle gangbare types van staafbatterijen.
 • Knoopcelhouders. Deze zijn geschikt om knoopcellen in elektronische projecten te integreren.
 • Laadregelaars. Hiermee kunt u de uitgangsstroom van accu’s reguleren.

Bestel nu uw laadkabel of andere accu accessoires bij Conrad

Conrad is een online platform dat meer is dan een webshop. We bieden oplossingen op maat aan voor uw project. Hiervoor beschikken we over meer dan 450.000 verschillende items op voorraad. Heeft u een bepaalde vraag over accu accessoires, aarzel dan niet en neem contact op met onze klantendienst. Ook al vindt u het door u gewenste accu accessoires niet op onze website, de kans is toch groot dat we u kunnen helpen of dat we het u kunnen aanbieden. Bij Conrad mag u bovendien steeds rekenen op een snelle en professionele service, wat een must is in een B2B-omgeving. Zo heeft u snel de gewenste accu accessoires in huis voor herstel of projectafronding. Van losse bestellingen van individuele accu accessoires, tot bestellingen in bulk van accessoires voor loodaccu’s of andere types van batterijen: u vraagt, wij leveren.