bulkycostscartcheckbox-checkedcheckbox-uncheckedclosecomparison Folder home hook iso list Magnifier NEU picto-tablerating-stars star tooltip warning wishlist

Advies

Stoelverwarming koopt u bij Conrad

Van simpele zitverwarmer tot high-tech stoelverwarming, bij Conrad hebben we alles op voorraad voor een comfortabele autorit. Zelfs een stoelverkoeling in meerdere uitvoeringen, voor op vakantie of tijdens de Nederlandse hoogzomer. En mocht u stranden in de winter, dan komt een verwarmingsdeken in auto of bestelbus goed van pas. Ook stoelbekleding kunt u op deze pagina vinden.

Voordelen en soorten stoelverwarming

Nooit meer een koude rit of juist oververhitting op de autostoel? Geen geklaag meer van bijrijders over de kou of dat de verwarming te langzaam opstart? U ondervangt deze ongemakken heel simpel met een goede, effectieve stoelverwarmer. In ons assortiment vindt u alles om uw autorit zo aangenaam mogelijk te maken. Alle producten kunnen worden aangesloten op 12 V:

  • Stoelverwarmers met 1 of 2 warmtestanden
  • Stoelverwarmers met lendenwervelsteun
  • Stoelverwarmers met massagefunctie
  • Stoelverwarmers voor 2 zittingen

Bij ons vindt u topmerken zoals Waeco, Cartrend, ProfiPower en HP Autozubehör. Deze leveren mooie materialen met uitstekende technische kwalificaties en zijn uitgevoerd in fraaie, neutrale tinten.

Van eenvoudige zitverwarmer tot complete 2 zits-stoelbekleding

Een goede stoelverwarming begint al bij een eenvoudige zitverwarmer. Waeco heeft ze in 1 zits en 2 zits uitvoeringen, deze installeert u snel en veilig in uw auto of bestelwagen. U monteert de flexibele verwarmingselementen voor rugleuning en stoelzitting heel makkelijk zelf onder de bekleding. Wilt u het nog makkelijker? Leg ze dan gewoon op de stoel, inbouwen is dan niet nodig. 

De zeer complete MPetex 26174802 Stoelbekleding set Sydney is CFK vrij, wasbaar en zeer moeiijk ontvlambaar. De lederlook geeft uw voertuig een exclusieve look. Ook hoeft u zich niet te ergeren aan verkleuringen na verloop van tijd: de lichtechtheid is gecontroleerd volgens DIN 70202. Deze stoelbekleding set is ook geschikt voor een zij-airbag.

Zoekt u een goede stoelverkoeler? HP Autozubehör heeft voor een prima prijs een hoogwaardig exemplaar weten te ontwikkelen. Een nette afwerking met veloursrand, een eenvoudige manier van montage en het prettige feit dat de stoelverkoeler universeel passend is maakt dit tot een perfecte aanschaf. De houten balletjes laten de luchtcirculatie goed op gang komen. Tegelijkertijd zorgt de massagefunctie voor een gezonde doorbloeding. Wel zo prettig in de auto! Verkrijgbaar in bruin of zwart.