JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Muziekinstrumenten

Een muziekinstrument van Conrad - Haalt de muzikant in je naar boven!

Een vrije avond, een rustig weekend of juist een gezellig samenzijn kunnen voor muzikanten het moment zijn om hun instrument weer eens even uit de kast te pakken. Je instrument bespelen wordt nu nog leuker met de accessoires van Conrad! Bovendien vind je hier ook je compleet nieuwe gitaar of saxofoon. Welk instrument wil ik nog graag een keer bespelen? En welke accessoires zorgen voor de beste geluidopnames? Vragen waar Conrad een antwoord heeft. Door het brede assortiment is er voor elke muziekliefhebber wat wils. Als je daarom op zoek ben naar de volgende
instrumenten & toebehoren, ben je hier aan het juiste adres!

  • Blaasinstrument
  • Snaarinstrument
  • Muziekinstrument voor kinderen
  • Audiorecorders
  • Overige muzikale middelen 

Blaasinstrument

Met een blaasinstrument bedoelen we natuurlijk een saxofoon, een klarinet en een trompet. Ook de mondharmonica, de dwarsfluit en de blokfluit vallen onder deze categorie. Deze muziekmakers zijn erg flexibel, want ze zijn eigenlijk bij alle muziekgenres te gebruiken. Zo kan een saxofoon juist heel stoer klinken in een rockband, terwijl een dwarsfluit bij de opera juist de fijne geluiden ten
gehore kan brengen. Deze flexibele soorten instrumenten vind je natuurlijk bij Conrad!

Snaarinstrument

Ook een snaarinstrument is erg flexibel te noemen. In bijna alle muziekstukken is namelijk wel een snaarinstrument opgenomen. Zowel bij de gevoelige stukken als bij de populaire nummers worden deze instrumenten gebruikt. Akoestische gitaren, elektrische gitaren, basgitaren, maar ook banjo's en ukeleles behoren tot deze categorie. Met andere woorden: er is voor elke muziekliefhebber wat wils! 

Muziekinstrument voor kinderen

De jeugd heeft de toekomst en dit geldt natuurlijk ook in de muziekwereld. Daarom is het ook voor de muzikaliteit van een kind van belang om al op jonge leeftijd een muziekinstrument te gaan bespelen. Door het brede assortiment is er voor elk kind wel een passende gitaar of trommel te vinden. Deze muziekmakers zijn eenvoudig te bespelen waardoor elk kind in staat zal zijn geluid te maken en bovendien zullen de kinderen het ook nog eens erg leuk gaan vinden. Van een schellenkrans tot een bellenstok en van een trommel tot een mondharmonica, bij Conrad hebben ze het! 

Audiorecorders

Wanneer je muziek aan het maken bent, is het natuurlijk fijn om dat terug te kunnen luisteren. Met behulp van de juiste audiorecorders kun je simpel jouw fragmenten opnemen en terug luisteren. Bovendien kan het materiaal opgeslagen worden of op de computer worden gezet. Hierdoor zal jouw gemaakte muziek altijd bewaard blijven! 

Ook voor overige instrumenten & toebehoren moet je bij Conrad zijn: een strijkinstrument, een toetsinstrument, stemapparatuur, instrumenttassen en nog veel meer! Haal de muzikant in je naar boven met de muzikale middelen van Conrad!

Naar boven