JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Modelspoor elektronica

Een soepel lopende modeltrein

Modelspoor elektronica nodig? Je bent aan het juiste adres bij Conrad

Als je wil dat jouw modeltrein op de juiste manier rondrijdt door jouw modelbouwcreatie, heb je de juiste elektronische producten nodig. Zonder de juiste elektronica en elektronische onderdelen, kan jouw modelspoor namelijk niet goed functioneren en kan jouw modeltrein dus niet op de juiste manier door jouw modelbouwcreatie rondrijden. Ben je van plan een professioneel modelspoor aan te leggen? Gebruik dan de kwalitatief hoogwaardige modelspoor producten van Conrad. 

Het aanbod modelspoor elektronica van Conrad

Het aanleggen van een professioneel modelspoor is niet eenvoudig. Zo heb je niet alleen de juiste kennis en vaardigheden nodig om dit te doen, maar is het ook belangrijk dat je over alle noodzakelijke elektronica bezit om het modelspoor op de juiste manier aan te leggen. Omdat Conrad het belangrijk vindt dat je bij hun terecht kunt voor alle noodzakelijke elektronica, heeft Conrad een groot aanbod met diverse elektronische producten voor het aanleggen van een professioneel modelspoor. De verschillende elektronische producten die je in het aanbod van Conrad vindt, zijn de volgende:
- Analoge treinbesturing, voor de beste besturing van jouw modeltrein. 
- Bedieningspanelen, zodat je jouw modeltrein precies kunt laten rijden zoals jij dit wil. 
- Blokposten en seinbediening, voor de bedienen van de seinen van jouw modelspoor. 
- Analoge overige modules
- Damp- en rookgeneratoren, bijvoorbeeld voor oude stoom modeltreinen. 
- Digitale decoders.
- Digitale techniek
- Geluidselektronica. 
- Stekkers.
- Transformatoren. 
- Overige verlichting en seinen, om jouw modelspoor nog echter te laten lijken. 
- Verlichtingselektronica. 

Kortom: of je nu blokposten en seinbediening nodig hebt of een compleet modelspoor wil bouwen met verlichtingselektronica, geluidselektronica en bedieningspanelen: je kunt bij Conrad terecht voor de beste producten. 

Conrad: alleen kwalitatief hoogwaardige producten

Conrad plaatst niet zomaar alle modelspoor elektronica producten in het aanbod. Zo kijken de medewerkers van Conrad goed naar de kwaliteit van de producten in het aanbod, zodat jij alleen de beste producten bij Conrad aan kunt schaffen. Geen modelspoor elektronica producten die binnen enkele keren rijden met de modeltrein kapot gaan dus, maar producten die in ieder geval twee jaar mee gaan. En gaan jouw aankopen geen twee jaar mee? Maak dan gebruik van de twee jaar garantie van Conrad door kosteloos een nieuw product aan te schaffen of jouw geld terug te krijgen. Wil je jouw modelspoor tot een succes maken? Schaf dan de modelspoor producten van Conrad aan.

Naar boven