Reely modelbouw, meer dan spelen

Houdt u van modelbouw en met name van het gebruik van die modellen? Dan bent u bij Reely aan het juiste adres. Reely biedt een zeer ruime keus aan modellen en types. Globaal kunt u modelbouw opdelen in drie categorieën, namelijk: rijden, vliegen of varen. Deze categorieën zijn weer onderverdeeld in diverse modellen. Bij het rijden geldt dat er bijvoorbeeld keuze is tussen de supercar, de buggy of de monstertruck. Vliegen kunt u onder andere met een helikopter en een vliegtuig en voor het varen staan diverse boottypes tot uw beschikking.

Reely modelbouw is een onderdeel van Conrad Electronic. Via het huismerk Reely bieden wij een grote variëteit aan modellen. Van modelauto’s tot modelvliegtuigjes; van helikopters tot speedboten

Modelbouw als hobby

Modelbouw is een hobby die in twee categorieën kan worden verdeeld. U bouwt letterlijk een model om het ergens te plaatsen. Of u bouwt het model om er daarna mee te kunnen werken. Om samen met vrienden of met de kinderen te genieten van een race op het plein of een vlucht in het park. Om een quadrocopter op een moeilijke plek te laten landen of om met een vliegtuig stunts uit te halen. Deze tweede vorm van modelbouw biedt dubbel plezier. Niet alleen het in elkaar zetten, maar ook en vooral zien of en hoe het werkt, wat u er allemaal mee kunt doen en of een eventuele tegenstander sneller of beter is. Het spelelement draagt voor een belangrijk deel bij aan de waarde van een model.

De Reely modellen

Dankzij de Reely modellen kunt u volop genieten. Neem de grotere buggy's waarmee u ook op het strand kunt racen. Of die u meeneemt naar een wat heuvelachtig terrein. Of de multicopter die u als een soort Thunderbird kunt inzetten voor een spannende reddingsoperatie.

Wat is er leuker dan met een groep liefhebbers races te organiseren met de supercars? Het Reely assortiment en het feit dat losse onderdelen verkrijgbaar zijn, dragen bij aan het plezier van deze bijzondere vorm van entertainment.

Meer dan spelen

Een Reely modelauto of helikopter is meer dan spelen alleen. Het is een hobby waarin u ook kunt laten zien hoe kundig u kunt omgaan met een vliegtuig of hoe goed u een boot kunt besturen. Het is testen waar uw grenzen liggen bij een stunt met een buggy. Het geeft een werkelijk goed gevoel om een helikopter op een moeilijke plek te laten landen. Het is een hobby die plezier biedt, mensen verbindt en ouders en kinderen urenlang speelplezier biedt. Dankzij de grote keuze kan iedereen voor een ander model kiezen, waardoor het spelelement wordt vergroot. Op die manier kan Reely bijdragen aan het genieten van modelbouw.

Bekijk Reely producten op Youtube

Reely bestsellers