Meest gekocht

    Meest gekocht

    Best beoordeelde producten

    Best beoordeelde producten

    Advies

    Of u nu een professionele vakman bent, doe-het-zelver of beide, zonder goed meetgereedschap begint een klus niet goed en zal evenmin tot een goed einde komen. Meten is weten en dat wordt niet voor niks gezegd.

    Meetgereedschap koopt u bij Conrad

    U wilt dat uw meetgereedschap precies doet wat u wilt: op een nauwkeurige en exacte manier voor u de dingen opmeten. Of het nu gaat om iets perfect waterpas te krijgen, het berekenen waar leidingen lopen in de muur waar u uw boormachine in wilt zetten of het afpassen van een exacte hoeveelheid vloeistof: het moet goed en nauwkeurig gebeuren. Want er is niets zo vervelend als scheef uitkomen bij het tegelzetten met een wiebelige waterpas, of waterschade veroorzaken omdat die leiding tóch net iets meer naar links zat dan verwacht.

    Kies daarom altijd voor goed meetgereedschap! Bij Conrad leveren we het!

    In ons uitgebreide assortiment meetgereedschap kunt u terecht voor:

    Afstandsmeters Meetwielen
    Aftekengereedschap Microscopen
    Kalibratiematerialen Microscoop-accessoires
    Kompassen Nivelleerinstrumenten en toebehoren
    Leidingzoekers Rolmaten, duimstokken, maatstaven
    Maatbekers Schuifmaten
    Meetgereedschapsets Waterpassen
    Meetklokken Winkelhaken
    Meetschroeven  

    Geeft u de voorkeur aan de goede oude analoge 'low-tech' varianten of gaat u liever voor de nauwkeurigheid van een digitale variant, bij Conrad vindt u precies wat u zoekt.

    Onze meetinstrumenten zijn van hoge kwaliteit. Kwaliteit waar wij achter staan door twee jaar garantie te geven op veel van onze producten. Zo weet u zeker dat u een hoogwaardig stuk gereedschap in handen heeft, waar u nog vele jaren plezier van heeft. En mocht dat onverhoopt niet zo zijn, dan is dat dankzij onze ruime garantie ook zo opgelost!