JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Luchtverbetering

Een gezonde lucht voor iedereen – Luchtreinigers van Conrad

Lucht is leven! En dat lucht gezond moet zijn spreekt voor zich. Helaas schort er de laatste jaren steeds meer aan dit goedje des levens. Er zijn tig dingen die lucht vervuilen, zoals uitlaatgassen en rook.

Maar wist u dat ook de kwaliteit van de lucht in uw woonkamer of kantoor vaak te wensen overlaat? In een kleine, te volle ruime kan slechte ventilatie zorgen voor een verhoogd CO2-percentage en een te hoge luchtvochtigheid kan leiden tot ademhalingsproblemen. Een verkeerde verhouding in luchtvochtigheid kan ook uw pand en/of woning flink aantasten door bijv. schimmel. Reden genoeg dus om de luchtkwaliteit in uw omgeving te meten en aan de slag te gaan om één van de belangrijkste vier elementen te optimaliseren.

Conrad geeft u een duwtje in de goede richting:

Luchtreiniger – Ga de strijd aan tegen hooikoorts
Luchtontvochtiger – Voorkom schimmel, zorg voor droge lucht
Luchtbevochtiger – Droge ogen? Misschien is de luchtvochtigheid te laag
Luchtverfrisser – Zorg voor een fris windje

Luchtreinigers – De pol op met Hooikoorts!

Iedereen kent het wel: tranende ogen, snotterende neuzen en een levenloos gevoel: hooikoorts! Deze allergie steekt vaak de kop op als de lente begint. Bloeiende bloemen, vogels die fluiten en neuzen die snuiten. Hooikoorts is één van de meest voorkomende allergieën en ook een erg vervelende.

Bij Conrad vindt u een groot assortiment luchtreinigers die de pollen uit de lucht filteren, zodat u met een frisse neus kunt ademen. Het voordeel van een luchtreiniger is dat deze stil is; veel gezonder is dan tabletten slikken en nagenoeg geen onderhoud vergt. Ga de strijd bijstijds aan tegen hooikoorts en geef pollen geen kans.

Luchtontvochtigers – Zwarte kozijnen en muffe lucht? Reken er mee af!

Heeft u last van zwarte plekken op uw kozijnen of ruikt u een muffe lucht? Dat is vaak een teken van een te hoge luchtvochtigheid. Vaak komt dit voor in bijkeukens waar het slecht geïsoleerd is, slaapkamers waar het soms wat te vochtig is en uiteraard badkamers.

Gelukkig is dit probleem te voorkomen met een luchtontvochtiger. Een elektrische luchtontvochtiger trekt als het ware het vocht uit de lucht en slaat het op in een reservoir, waarna u het gewoon door de wc kunt spoelen. Weg ermee!

Ook erg effectief tegen beslagen ramen zijn de luchtontvochtigerzakjes. Deze legt u bijvoorbeeld tegen uw autoraam aan waarna u ’s ochtends in een auto zonder beslagen ramen stapt!

Luchtbevochtiger – Ook vaak met de ogen knipperen? Upgrade de luchtvochtigheid

Is uw woning te vergelijken met Death Valley? Is het er zo droog dat u constant met de ogen moet knipperen en wil zelfs schimmel zich niet netstelen?

Dan is uw luchtvochtigheid te laag! Goed, het laatste voorbeeld zal niet het grootste probleem zijn, maar het is voor uw gezondheid verre van goed. Droge ogen zijn al irritant maar ook hoofdpijn kan snel optreden als de luchtvochtigheid te laag is. Ook hierin biedt Conrad de oplossing, ditmaal met een luchtbevochtiger.

Deze handige apparaten hebben een waterreservoir: u stelt simpelweg een stand in en de bevochtiger verdampt het water gelijkmatig in de lucht. Ideaal voor op kantoor of in uw woonkamer.

Luchtverfrisser – Ongegeneerd windjes laten

Iedereen laat wel eens een windje ontsnappen; vaak tot grote ergernis van uwhuisgenoten of collega’s?

Maskeer uw windjes met een frisse geur! Naast het feit dat luchtverfrissers trendy zijn, is de effectieve functie ervan de core-business: uw woning of werkplek fris laten ruiken.

Door een flesje aroma naar smaak toe te voegen aan de verfrisser zal de ruimte fris en fruitig ruiken en kunt u af en toe wat laten ontsnappen zonder dat iemand het merkt. Luchtverfrissers zijn erg energiezuinig, stil en hebben soms sfeerverlichting voor dat extra tintje. Een geurig tintje om precies te zijn!

Naar boven