JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

LED's

De juiste LED's & toebehoren voor iedere toepassing

LED's hebben de laatste jaren een enorme vlucht genomen. In vrijwel alle gebieden van de technologie en dus ook in ons dagelijks leven speelt LED tegenwoordig een grote rol. De energiezuinigheid van LED is hierbij een van de belangrijkste drijvende factoren geweest. 

LED´s voor alle toepassingen

U kunt bij Conrad dan ook LED's & toebehoren vinden voor de meest uiteenlopende technische toepassingen. Denk hierbij aan toepassingen voor de auto, computer en kantoor, op het gebied van energie, gereedschap, hobby, huis en tuin en multimedia. Naast de specifieke leds en toebehoren zijn echter vooral enorm veel losse componenten. De losse componenten zijn toepasbaar op het gebied van automatisering, bouwpakketten, connectoren, development kits, et cetera. 

Opto-Elektronica

Onder de noemer opto-elektronica zijn verreweg de meeste losse componenten te vinden. Als u twijfelt over het te bestellen artikel en de omschrijving biedt geen uitkomst, neem dan even contact met ons op. Het is ook handig om de reviews te lezen van eerdere kopers.

Assortimentdozen met losse componenten

Een van de toepassingsgebieden is het gebied van de Opto-elektronica. Hiervoor zijn er assortiment-dozen, zoals het Conrad LED-assortiment Rood, Groen, Geel, Blauw, Wit Rond 3 mm, 5 mm en het Kemo S093 LED-assortiment. Dit soort assortiment-dozen voor de opto-elektronica is uitstekend geschikt voor een eerste kennismaking met de wereld van de LED maar ook voor opleidingen en bijscholing.

Kleurgroepen

Er zijn LED's in verschillende kleurgroepen, te weten blauw, geel, groen, lila, oranje, RGB, rood en wit. Ook is er onderscheid te maken op basis van het soort licht: diffuus, gekleurd, helder, kleurloos of wit. Op het gebied van toebehoren kunt u denken aan een tester, verlichtingscope, freelance, etcetera.

Merken

Met ruim 2500 verschillende losse componenten kunt u in de webshop van Conrad alle mogelijke LED's en toebehoren vinden. Er zijn zowel losse componenten verkrijgbaar als gesorteerde componenten in de vorm van een assortiment-doos. U kunt eenvoudig de LED's en toebehoren van uw keuze vinden door te selecteren op een aantal eigenschappen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gewenste merk. Wij voeren alle bekende en minder bekende merken. Zo hebben wij onder andere de merken Kemo Electronic, Kingbright, Nichia en Yoldal. Het bestellen van LED's en toebehoren gaat gemakkelijk en snel.

Gemakkelijk bestellen

U plaatst uw bestelling heel eenvoudig in de webshop. Dankzij de uitvoerige beschrijving kunt u precies de LED's en toebehoren kiezen die u nodig hebt. Omdat wij alles op voorraad hebben in de magazijnen in Duitsland kunt u er van op aan dat uw bestelling al na enkele dagen thuis bezorgd wordt.

Naar boven