JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Laagvoltage railsysteem "GLU-TRAX"

Hang het op met GLU-TRAX

Zoek jij een systeem om je lamp mee aan het plafond te bevestigen? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een railsysteem - en niet zomaar een railsysteem. Deze manier van ophangen moet natuurlijk ten alle tijden veilig zijn: de veiligheid moet altijd worden gewaarborgd wanneer je aan de slag gaat met stroom. Gelukkig vind je op Conrad een ruim assortiment aan systemen die niet alleen veilig zijn, maar ook goed staan in de gemiddelde inrichting van een woning of een kantoor. Bekijk het aanbod zelf en vorm je eigen oordeel.

Wat is een railsysteem?

Een railsysteem is een populaire manier om een set lampen aan de muur of aan het plafond te bevestigen. Vaak zorgt dit voor sfeer in een ruimte, maar ook voor een optimale benutting van de capaciteit. Ten slotte staat een lamp die aan een plafond hangt niet zo erg in de weg als een lamp op de vloer. Benut ook de aanwezige ruimte optimaal en ga voor een railsysteem: een simpele en effectieve manier.

De werking van een railsysteem

Railsystemen zorgen ervoor dat lampen veilig aan de wand of aan het plafond worden bevestigd. Erg belangrijk, gezien het feit dat je tóch bezig bent met stroom en je daarbij altijd de veiligheid in de gaten moet houden. Bekijk het volledige aanbod op Conrad.nl. Hier vind je een groot aanbod railsystemen die passen bij iedere persoonlijke voorkeur.

Welke soorten verkoopt Conrad?

Qua railsystemen is het allereerst belangrijk om onderscheid te maken in de verschillende aansluitingen. Er bestaan namelijk rails met eenfasige aansluitingen én rails met driefasige aansluitingen. De eenfasige variant komt het meest voor in huiselijke sferen: deze zijn nodig wanneer je lampen op hangt die een voltage hebben dat lager dan 200 volt is. Voor zwaardere uitvoeringen heb je logischerwijs de driefasige versie nodig.

Wat is de GLU-TRAX?

Een goed voorbeeld van een eenfasig railsysteem dat in huis kan worden opgehangen is de GLU-TRAX. Om aan de hand hiervan een lamp op te hangen heb je de volgende twee onderdelen nodig:

Kopen bij Conrad - hoe werkt het?

Een aankoop doen bij Conrad is eenvoudig en digitaal. Plaats simpelweg de producten van jouw keuze in een winkelwagentje, reken af en maak gebruik van de messcherpe prijzen die we je aanbieden!