JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Kopp schakelmateriaal

Het volledige schakelmateriaalprogramma van Kopp

Ben je de elektrische installatie in je huis aan het renoveren? Denk dan eens aan het gebruik van Kopp schakelmateriaal. Dit is prima schakelmateriaal voor een lage prijs!
Werk je dagelijks professioneel in de bouw en zoek je goed, duurzaam, kwalitatief uitstekend schakelmateriaal? Kies dan voor Kopp!

Made in Germany

Voor welke klus je het schakelmateriaal van Kopp ook wilt gebruiken, schakelmateriaal van Kopp is altijd een goede keuze, omdat je voor een goed uitgevoerde klus ook moet uitgaan van goed materiaal. Goed materiaal is een basisvoorwaarde om een klus tot een goed einde te brengen. Kopp schakelmateriaal is gemaakt in Duitsland en eenvoudig te verwerken.

Assortiment

Bij Conrad kun je, onder andere, het volgende schakelmateriaal van Kopp in het assortiment vinden:

  • Lichtschakelaars (geaard en ongeaard)
  • Jaloezie schakelaar
  • Trekschakelaar
  • Dimmers
  • Randgeaard stopcontact
  • Antenne contactdozen
  • Luidspreker contactdozen

Programma van Kopp

Het programma van Kopp is uitgebreid en volledig. Van inbouw tot opbouw. Bij Conrad vind je de volgende series:

  • Europa
  • Paris
  • Arktis

Serie Europa

Schakelmateriaal uit de serie Europa is schakelmateriaal van goede kwaliteit dat zich in de praktijk al keer op keer heeft bewezen, zowel bij renovaties als bij nieuwbouw. Schakelmateriaal uit de serie Europa wordt gekenmerkt door een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding.

Serie Paris

Schakelmateriaal uit de serie Paris is van uitstekende kwaliteit en ziet er ook nog heel strak uit. Daarmee bevindt schakelmateriaal van Paris zich in een hogere prijs/kwaliteit-segment.

Serie Arktis

Schakelmateriaal uit de serie Arktis is bestemd voor natte ruimtes en voor buiten. Daardoor voldoet dit schakelmateriaal aan de IP44 kwaliteitseisen.

Teveel besteld? Retourneer binnen 30 dagen

Als je bezig bent met je klus, wil je die graag zo snel mogelijk afronden. Het is dan jammer als je materiaal tekort komt en moet stoppen. Je kunt dit voorkomen door vooraf extra te bestellen, zodat je niet mis kunt grijpen. Als je het bestelde materiaal toch niet nodig heb dan kun je het zonder kosten aan ons binnen 30 dagen retourneren. Voorwaarde is dat je de verzegeling van de verpakking niet hebt verbroken. Zo helpt Conrad je om je klus goed uit te voeren.

Naar boven