JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Klittenband-sluitingen

Klittenband sluitingen

Klittenband, dé oplossing? 

Wie had ooit gedacht dat de uitvinding van lapjes textiel met haak- en luszijde  van Georges De Mestral een verandering zou betekenen in heel wat sectoren? Zowel thuis, in de bouwsector, op de werkvloer, voor het sluiten van kledingstukken en schoenen, enz. wordt klittenband sindsdien veelvuldig gebruikt. Tegenwoordig kan klittenband immers een oplossing bieden voor het bundelen, bevestigen, markeren en sluiten van diverse materialen en producten. 

En bij Conrad?

Zoals te zien is in onze webshop, biedt Conrad een uitgebreid gamma aan klittenband sluitingen. Zo willen we je bij diverse dagelijkse toepassingen een geschikte toepassing van klittenband kunnen geven! Ook voor je professionele klusjes vind je vast en zeker het juiste product! Binnen ons aanbod vind je het volgende:

  • Assortimenten
  • Bevestiging
  • Kabelbundeling
  • Markering

Assortimenten klittenband

Deze sets bevatten klittenband in verschillende kleuren, vormen, sterktes en afmetingen. Zo heb je zelf de keuze om het meest geschikte stuk klittenband te kiezen uit een voor jou divers samengesteld assortiment. 

Klittenband ter bevestiging

In deze sectie zijn klittenband sluitingen te vinden met een zelfklevende achterzijde. Hierdoor kunnen ze makkelijk bevestigd worden aan muren, kasten, deuren, enz. Ideaal voor het ophangen van talloze gereedschappen en benodigdheden thuis of op de werkvloer. Door het gebruik van klittenband voor het ophangen van attributen worden lijm, nagels en hamer overbodig! Binnen ons assortiment vind je zowel klittenband punten als klittenband sluitingen per meter op een rol. 

Klittenband voor kabelbundeling

Binnen deze categorie vind je klittenband voor het samenhouden van diverse kabels binnen- en buitenshuis. Ons aanbod bevat zowel klittenband met als zonder riem in diverse kleuren en afmetingen. 

Markering van klittenband sluitingen

Ten slotte heeft onze webshop ook klittenband kabelbinders, markeringsvelden en etiketten ter beschikking. Zo voorzie je stekkers en kabels van een label, onder meer bij het gebruik in schakelkasten.

Tevreden?

We hopen dat je in onze uitgebreide Conrad webshop vindt wat je nodig hebt. Nadat je het meest geschikte product gekozen, besteld en uitgetest hebt, horen wij graag jouw mening! Schrijf een review en beoordeel het desbetreffende product zodat jouw ervaringen kunnen worden gedeeld met andere klanten die zoeken door ons online gamma. 

Naar boven