JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Kabelsystemen

Geen rondslingerende kabels meer met Conrad  Kabelsystemen

Het is een bekend probleem in ieder huishouden: je hangt een mooie LCD-televisie aan de muur, maar daaraan hangen verschillende kabels die zichtbaar aanwezig zijn. Deze moeten natuurlijk worden weggewerkt - op een dusdanige manier dat je wél de lusten maar niet de lasten ervan ondervindt. Dit soort kabels komen vanzelfsprekend niet alleen bij de televisie voor: alle elektronische apparaten in huis werken met dit soort zwarte verbindingssystemen die moeilijk uit het zicht zijn te verdrijven. Tip: gebruik een van de kabelsystemen op Conrad.nl. Met deze systemen heb je geen last van rond slingerende kabels en functioneren alle apparaten in huis uitstekend.

Kabelsystemen

Een kabelsysteem houdt alle losse kabels bijeen via de rails, onder de vloer, langs een aluminium band of via een ander systeem. Zo kan het wegwerken van kabels op meerdere manieren, variërend van uiterst eenvoudig tot een meer luxe wegwerking. Zo'n systeem is dan ook nog te combineren met bijvoorbeeld een set lampen voor het plafond (een constructie die je meerdere keren tegen komt in het assortiment van Conrad). Waar je ook voor kiest, het zorgt voor een oplossing voor een heikel punt in huis. Thuis vind je zoveel bedradingen dat je soms niet eens meer door hebt welke kabel nu zorgt voor welk signaal. De moderne televisie alleen al heeft verbinding naar niet alleen het stopcontact, maar ook naar de router, de spelcomputer: noem maar op. Met een kabelsysteem maak je dit allemaal praktisch onzichtbaar.

Welke kabelsystemen zijn er?

Conrad deelt haar kabelsystemen op in een viertal categorieën, te weten de volgende:

Deze categorieën bevatten kabelsystemen waarmee een lamp wordt opgehangen en je géén last hebt van rond slingerende kabels. Deze systemen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen van diverse fabrikanten en producenten. Heb je alleen losse onderdelen nodig? Geen probleem. Op Conrad.nl vind je een ruim aanbod aan kabelsysteemonderdelen die van pas komen wanneer je zo'n systeem aan de wand of aan het plafond bevestigt. 

Een aankoop bij Conrad

Ben je geïnteresseerd in zo'n kabelsysteem? Of zoek je al tijden naar de juiste benodigdheden om op een fraaie manier jouw kabels weg te werken? Kijk dan verder op Conrad.nl - de online specialist in het leveren van benodigdheden voor allerlei klusjes van technische en elektronische aard, voor zowel professionals als hobbyisten.

Naar boven