JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

ISDN-connectoren

ISDN – connectoren zijn onmisbaar

Leg je een ISDN telefoonnetwerk aan? ISDN - connectoren voor digitale telefonie zijn onmisbaar bij de installatie van een ISDN - telefoon verbinding. Op Conrad vind je alle elektronische onderdelen, gereedschap en verbindingsstukken voor analoge en digitale telefonie netwerken overzichtelijk weergegeven. De verschillende soorten verbindingsdeeltjes voor telefonie zijn duidelijk vindbaar in het online assortiment van Conrad. Naast een afbeelding vind je een technische beschrijving van elk product. Bekijk de connectoren en elektronische onderdelen nu gelijk op conrad.nl.

Soorten ISDN - connectoren op Conrad

Hieronder vind je een aantal connectoren uit de huidige collectie:

Behalve deze connectoren vind je ook stekkerdozen, aansluitdozen en ISDN - verdeeldozen voor ISDN telefonie in de collectie van Conrad. De connectoren hebben een vertinde huls en verguld koperdraad. Bij de specificatie wordt vermeld welk type polen erin zitten en hoeveel connectoren er in de verpakking zitten.

Toepassing van ISDN - connectoren

De connectoren zijn belangrijk voor een perfecte aansluiting van een digitaal telefoonnetwerk. Het zogenaamde "Integrated Service Digital Network". Over deze telefoonlijnen wordt data digitaal verstuurd. Binnen één net kunnen fax, telefoon en video verstuurd worden. Zowel zenden als ontvangen kan tegelijkertijd via 4 aders. Ook de digitale ISDN - lijnen met 4 aders koop je op Conrad.

ISDN netwerken zijn landelijk aangelegd en worden vooral gebruikt in een huiscentrale of in een centraal netwerk binnen een bedrijf. Wie ISDN - apparatuur, zoals ISDN - telefoons, connectoren of precisiebussen nodig heeft, vindt deze bij Conrad. Haal je hart maar op, want het assortiment is groot.

Vind connectoren voor ISDN voordelig bij Conrad

Ben jij de vakman die een ISDN - netwerk aanlegt? Ben jij de klusser die thuis alles zelf doet en een telefooncentrale voor een netwerk binnenshuis aanlegt? Alles wat je nodig hebt voor digitale elektronica aan kleine onderdelen, zoals connectoren voor ISDN ontdek je bij Conrad. Bekijk de huidige online collectie en plaats meteen een bestelling ISDN - materiaal via conrad.nl!