Betaalbare meetapparatuur

Passie voor toptechnologie en hoge kwaliteit, al meer dan 35 jaar. VOLTCRAFT biedt een breed scala aan meetapparatuur voor de professionele meettechniek, stroomvoorziening en laadtechniek. Betrouwbaarheid en betaalbaarheid zijn kenmerkend voor alle apparaten, bijv. multimeters voor het onderwijs, tot high-end tafelmultimeters voor uw laboratorium.


  

Elektrische meettechniek van VOLTCRAFT voor nauwkeurige meetresultaten

Nauwkeurige meetresultaten vereisen dat meetinstrumenten foutloos kunnen worden bediend en uitgelezen. Als bijvoorbeeld het display op het moment van meten niet kan worden bekeken, moet de gemeten waarde worden opgeslagen. Bij de VC-523 zit de duim al op de geheugentoets tijdens de meting. Dit helpt om op het juiste moment de juiste toets in te drukken.

  

VOLTCRAFT is ook een competente partner in milieutechniek

PH-waarden zijn vaak belangrijke indicatoren om de kwaliteit van water te beoordelen. Of het nu in de industrie, in zwembaden, voor de beoordeling van drinkwater of voor de kwaliteit van aquariumwater is, de PH-waarde moet worden bepaald en bewaakt met geschikte meetapparatuur. De PHT-600 pH-meter is voorzien van handmatige temperatuurcompensatie en 3-puntskalibratie. Dit garandeert altijd een exact meetresultaat.

  

Een stabiele stroomvoorziening is essentieel voor test- en inspectiedoeleinden.

VOLTCRAFT biedt een breed scala aan oplossingen voor de energievoorziening. Zo kunnen we bij serieproductie terugvallen op beproefde, hoogrendabele stekkervoedingen. In ontwikkeling en laboratoria zijn vaak stabiele en storingsvrije spanningen vereist. Ons VOLTCRAFT assortiment biedt dan ook een breed scala aan lineaire voedingen.

  

Endoscopen

Technische endoscopie kan de kosten minimaliseren. Moeilijk toegankelijke machineonderdelen kunnen eenvoudig worden geïnspecteerd zonder dure demontage. Een direct zicht op zuigers en kleppen in verbrandingsmotoren maakt een snelle lokalisatie van fouten mogelijk en vermindert de werklast van werkplaatspersoneel. In de elektrotechnische branche kunnen ontoegankelijke kabelgoten worden geïnspecteerd en isolatiefouten snel worden gelokaliseerd Technische endoscopie heeft vele voordelen voor zowel de gebruiker als de klant.

 

Laadtechnologie van het beste niveau, welk type accu u ook wilt opladen.

Steeds meer technische apparaten worden geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Batterijen van elk ontwerp spelen hierbij een belangrijke rol. De oplaadbare batterijen worden geplaatst en de apparaten komen op de markt. Na een bepaalde looptijd neemt de capaciteit van de batterijen af en een vakkundig testen of opladen wordt noodzakelijk Dankzij de intelligente oplaadtechnologie van de VOLTCRAFT laad- en zuiveringsapparaten kunnen de accu's nu zelfstandig worden getest en opgeladen. Kortere servicetijden en storingen van belangrijke meetinstrumenten kunnen worden verminderd of vermeden.