Verlichtingstechnologie voor productief werken

Een geslaagd verlichtingsconcept schept optimale voorwaarden voor productief werken in kantoren, winkels, dienstgebouwen en productieruimten.

  • Positief effect van licht op de gezondheid

  • Verbeterde prestaties

  • Een hoge kwaliteit van het werk garanderen   

Duurzaam kantoor - met verlichting van Philips LED

Bespaar energie in uw kantoorgebouw met de meest duurzame Philips LED-lamp op de markt. Met de innovatieve Philips LED ultra-efficiënte lampen bespaart u niet alleen tot 60% meer energie in vergelijking met conventionele LED lampen, ze gaan ook drie keer zo lang mee. Bovendien helpt deze nieuwe Philips-technologie de koolstofuitstoot te verminderen, materiaalverspilling tegen te gaan en het energieverbruik te verlagen. De ultra-efficiënte LED-portfolio is herkenbaar aan de groene verpakking en de A-energieklasse.

Til uw verlichting naar een hoger niveau met slimme verlichting van Philips Hue

  

Ervaar het perfecte licht voor uw dagelijkse kantoorleven! Of het nu koel wit licht is voor concentratie of warm wit licht voor een gezellige sfeer - met Philips Hue kunt u het licht met één druk op de knop aanpassen aan uw stemming. Bedien de slimme lampen via app, afstandsbediening, schakelaars of stem en kies uit een breed scala aan kleurschakeringen. Bovendien kan het licht worden gepersonaliseerd, zodat de verlichting in het kantoor zich automatisch aanpast aan uw dagelijkse routine.

Ontdek de vele mogelijkheden met Philips Hue en ontwerp uw persoonlijke verlichtingservaring.


      

Stap nu over naar de toekomst - met de EU-conforme OSRAM SubstiTUBE LED buizen

Krachtig in prestaties, toonaangevend in technologie: SubstiTUBE LED tubes zijn in vele opzichten duidelijk superieur aan conventionele T8, T5 en T9 fluorescentielampen. Ze zijn energie-efficiënt en gaan lang mee, vertonen weinig flikkering en hebben een splintervrije glazen behuizing, maar bovenal zijn ze EU-conform en dus toekomstbestendig.


      

Paulmann - het optimale railsysteem

Het nieuwe 3-fasen railsysteem ProRail3 van Paulmann maakt dankzij een grote keuze aan systeemcomponenten in drie systeemkleuren een groot aantal planningsmogelijkheden mogelijk. Het is ideaal voor gebruik in de commerciële sector van woonhuizen zoals praktijken, advocatenkantoren en kantoren, maar ook in open commerciële ruimten met klantenverkeer zoals boetieks, restaurants en hotels, waar verkoopartikelen optimaal met licht kunnen worden geënsceneerd.


Geselecteerde topfabrikanten

   


Meer onderwerpen rond het Sourcing Platform

Mogelijk ook interessant

Alles over het thema gebouwtechniek

Conrad biedt u technische oplossingen die zijn afgestemd op de eisen van uw gebouw.

Alles over het thema automatisering

Op deze pagina vindt u alles over modernisering, uitbreiding, maar ook over onderhoud en reparatie.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Mis geen nieuws, aanbiedingen en hoogtepunten bij Conrad.