Meer veiligheid? Door intelligente netwerksystemen voor elk gebouw

Met bewakingscamera's kunt u uw gebouw en uw ruimtes 24 uur per dag controleren. De hoge-resolutiesensoren leveren haarscherpe live beelden in HD-kwaliteit en dankzij de audiotransmissie kunt u ook horen wat er binnen en buiten gebeurt. Modellen die op afstand kunnen worden gedraaid en ingezoomd tonen extra details. Dankzij de nachtzichtfunctie en LED-verlichting bieden de HD-camera's niet alleen overdag, maar ook in de schemering en 's nachts een duidelijk beeld.

   

Video deurtelefoon & IP-camera's in 1 systeem

Uw goedereningang is onbemand en leveranciers mogen niet ongemerkt binnenkomen? Wilt u alles in de gaten kunnen houden bij de personeelsingang? Het ABUS ModuVis videodeurstation bewaakt één ingang, een via LAN aangesloten IP-camera bewaakt de tweede, via één enkele app. Heeft u een klein bedrijf of thuiskantoor? Gebruik de deurintercom om de deur voor de pakketbezorger veilig en contactloos te openen. Bewaak de zij-ingang, carport, enz. met extra camera's.

  

IP camera's: de ogen van uw bewakingssysteem

De juiste camera voor elke toepassing.

Met ABUS IP-surveillancecamera's kunt u vertrouwen op moderne, netwerkgebaseerde technologie in een samenhangend totaalpakket. De camera's, die verkrijgbaar zijn in diverse configuraties, leggen de gebeurtenissen vast in beelden met hoge resolutie zodat incidenten snel kunnen worden gedetecteerd. Tegenlicht of onvoldoende licht, bijvoorbeeld bij de ingang of buiten, zijn geen probleem. Ook zijn ze geschikt voor het bewaken van grote gebieden. Combineer verschillende modellen met elkaar en met ABUS opnamesystemen (netwerkrecorders) om het beste resultaat te bereiken.

Meer flexibiliteit en gebruiksgemak dankzij toegang via internet/app

Beheers uitdagende lichtsituaties dankzij True WDR en Ultra Low-Light-functie

Eenvoudige installatie via bestaande netwerkinfrastructuur

Meer details voor het identificeren van personen, nummerplaten enz. met hoge resolutie tot 4K

Weinig geheugen nodig dankzij VCA-functies in de camera

  

Mobiele bediening met de gratis ABUS Link Station Lite app voor smartphones en tablets

Top merken

Passende Services