Innovatieve technologie voor de mobiliteit van morgen

Innovatieve en betrouwbare technologie is een essentieel onderdeel voor efficiënte werkprocessen. Naast de kernactiviteiten van onze klanten begrijpen wij ook de andere actuele uitdagingen. Elektromobiliteit is elke dag meer aanwezig, niet alleen in de particuliere sector, maar ook in bedrijven, en wordt een relevant onderdeel van het dagelijks leven. Conrad is uw competente partner en biedt u een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten voor uw gebouw- en installatietechniek. Van de juiste laadtechniek tot industriële drones voor het vereenvoudigen van een breed scala aan taken en Conrad Connect voor holistisch facility management.

Electromobiliteit

State-of-the-art technologie voor het behoud van gezonde bestaansmiddelen

Naast de kernactiviteiten van onze klanten begrijpen wij ook de andere actuele uitdagingen. Conrad is uw juiste partner om uw bedrijf aan te passen aan de huidige eisen op het gebied van duurzaamheid en grondstofbesparende technologieën. Snelle, betrouwbare en efficiënte oplaadtechnologie is van essentieel belang om de bruikbaarheid van voertuigen te garanderen en te maximaliseren. Mobiele oplaadstations en slimme kabel- en adapteroplossingen geven u flexibiliteit, waar u ook bent onderweg. Dankzij intelligent en schaalbaar laad- en belastingsbeheer maken moderne laadstations en wallboxen een maximale efficiëntie mogelijk. De beste voorwaarden voor een duurzaam en kostengeoptimaliseerd gebruik van elektrische voertuigen voor industrie, handel en huishoudens.

 

Voor nog meer veiligheid en flexibiliteit

Met de JUICE BOOSTER 2 kunt u wereldwijd altijd zo snel mogelijk, automatisch correct en met maximale veiligheid opladen, ongeacht de stroomaansluiting.

De JUICE BOOSTER 2 is een mobiel oplaadstation van 22 kW dat met een speciaal ontwikkelde muurbeugel ook als wallbox kan worden gebruikt. Dankzij een uitgebreide selectie adapters kunnen e-drivers wereldwijd zorgeloos opladen aan alle standaard huishoudelijke en industriële stopcontacten. Deze worden op de JUICE BOOSTER 2 aangesloten via de JUICE CONNECTOR, de verbindingsstekker die is ontwikkeld met technologie uit de ruimtevaart en waarover kan worden gereden, en die op zijn beurt automatisch herkent welk oplaadvermogen nu kan worden opgeroepen, waardoor het oplaadproces uiterst betrouwbaar en faalveilig is. Voor een nog comfortabelere reis kan de JUICE BOOSTER 2 ook worden gebruikt als oplaadkabel voor openbare oplaadstations.

Met Juice Technology producten profiteert u van eersteklas service - in het geval van een garantieclaim, wordt binnen 24 uur gratis een leenunit geleverd.

   

Drones

Vereenvoudig industriële taken

Met drones en camerasensoren is het mogelijk om schade aan gebouwen en planten vanuit de lucht op te nemen, te documenteren en te evalueren. In tegenstelling tot de klassieke inspecties kostte de visuele inspectie van moeilijk toegankelijke zones, vooral op grote hoogte, vroeger enorm veel moeite. Naast werkplatforms, ingewikkelde steigerconstructies of industriële klimmers moesten meestal meerdere mensen worden ingezet. Dit alles kan nu veiliger, sneller en uiteindelijk kosteneffectiever worden opgelost met drones.

Hoogwaardige producten zoals de DJI Mavic 2 Enterprise zijn uitgerust met talrijke prestatieverbeteringen om tijdens elke missie nauwkeurige details vast te leggen. Dit maakt professionele drones zeer veelzijdig en ideaal voor het zoeken naar vermiste personen, inspecties van elektriciteitsleidingen, milieubescherming en zelfs gebruik in de landbouw.

DJI Enterprise Advanced voor bedrijven

De Mavic 2 Enterprise Advanced is een veelzijdig en compact toestel. Uitgerust met talrijke prestatieverbeteringen om tijdens elke missie precieze details vast te leggen. Naast de hoge resolutie TrueRMS camera, is hij ook uitgerust met een 32x digitale zoomfunctie. In combinatie met de RTK-module is centimeternauwkeurige positionering mogelijk. Hoge-resolutie radiometrische thermische beeldvorming. Met een startgewicht van 909 g is de Mavic 2 Enterprice Advanced een lichtgewicht in de industriële drone-sector. Dankzij zijn ontwerp kan hij ook worden opgevouwen en opgeborgen in elke uitrusting. Deze draagbare krachtpatser is in minder dan een minuut gebruiksklaar en kan dankzij zijn hoge stijg- en daalsnelheid in de meest complexe werkomgevingen worden ingezet.

Relevant voor de volgende doelgroepen:

  • Dienstverleners op het gebied van faciliteitenbeheer

  • Huisvestingsmanagers

  • Gebouwbeheerders

  • Reparatie- en onderhoudsbedrijven

Uw voordelen:

  • Het centrale platform voor IoT use cases in gebouwen

  • Cross-systeem

  • Geen specifieke IT-kennis vereist

  • Beschikbaar als een whitelabel applicatie