Voor elke toepassing de juiste printer

Digitale werkprocessen zijn dagelijkse kost in bijna elke baan en in elk bedrijf. Desalniettemin zijn van tijd tot tijd afgedrukte, gescande of gekopieerde documenten nodig. Sommige medewerkers geven de voorkeur aan analoge notities op afgedrukte documenten. Op andere momenten is een handtekening vereist om een ​​brief te verifiëren. Misschien moet u werkbrieven printen voor uw buitendienst medewerkers? In alle gevallen is de juiste printer nodig om deze en vele andere processen soepel te laten verlopen.

      

   

Printers voor elke toepassing

De inkjetprinter: de alleskunner

Hij verbruikt minder energie dan laserprinters, is stil, goedkoop en bij uitstek geschikt voor kleine printhoeveelheden. Speciale media zoals gecoate cd's en dvd's kunnen ook worden bedrukt.

 

De multifunctionele inkjetprinter: de alleskunner

Net als de inkjetprinter produceert de multifunctionele inkjetprinter snelle printresultaten en scans met hoge resolutie. Daarnaast is mobiel printen mogelijk via een verbinding via WiFi, Wi-Fi Direct, Google Cloud Print, Apple AirPrint en vergelijkbare cloud print services.

U kunt kiezen uit een 3-in-1-apparaat of een 4-in-1-apparaat:

  • U kunt afdrukken, kopiëren en scannen met een 3-in-1-apparaat
  • Met een 4-in-1 of alles-in-één apparaat kunt u ook faxen

   

  

Laserprinter: voor veelvuldig printgebruik

Een laserprinter drukt pagina voor pagina af en is dus iets sneller dan een inkjetprinter. Tegelijkertijd zijn laserprints beter bestand tegen licht of water. De laserprinter doet op geen enkele manier onder voor de inkjetprinter als het gaat om het printen van teksten en afbeeldingen. Het ideale model dus voor op kantoor. Over het algemeen kunt u kiezen tussen modellen die alleen in zwart-wit printen en modellen die ook in kleur printen.

Multifunctionele laserprinter: de alleskunner

De multifunctionele laserprinter heeft in principe dezelfde positieve eigenschappen als de laserprinter. Deze worden aangevuld met de WiFi-mogelijkheid en integratie-opties in verschillende systeemomgevingen. Dit maakt flexibeler werken mogelijk door gebruik via smartphones en tablets.

Niet alleen voor printers kunt u bij ons terecht. Ook cartridgers en toners van alle bekende merken en goedkopere alternatieven vindt u in ons assortiment: