IT-infrastructuur: van thuiskantoor tot intelligente werkplek

Nieuwe vormen van werk, zoals een thuiskantoor, vereisen flexibele datatoegang vanaf elk apparaat en op elke locatie. Met optimale netwerktechnologie worden intelligente werkplekken gecreëerd die aan uw eisen voldoen, digitale samenwerking vereenvoudigen en communicatie verbeteren. Een stabiel WiFi-netwerk en nauwkeurig gevalideerde en geïnstalleerde telefoons en Wi-Fi-toegangspunten dienen als basis. De volgende producten transformeren elke werkplek in een handomdraai in een intelligente werkplek.

  

Digitus: een upgrade voor uw werkplek

 

De 10-inch netwerktechnologie

Voor een toekomstbestendig netwerk met een opgeruimde IT-infrastructuur en hoogwaardige netwerkcomponenten heeft DIGITUS® een oplossing ontwikkeld die met zijn 10 inch formaat voldoet aan de eisen van een compact en tegelijk geavanceerd netwerk. Rust uw netwerkkast uit met de juiste componenten en breid uw netwerk indien nodig uit om een ​​volledig genetwerkte werkomgeving te creëren.

 Connectiviteit

Naarmate de technologie vordert, neemt het fysieke aantal verbindingen met de nieuwste apparaten af. Er zijn dockingstations, adapters en hubs ontwikkeld om moderne apparaten te kunnen koppelen met eerdere modellen en om data uit te wisselen. DIGITUS® biedt u de juiste interface zodat u op elk moment allerlei apparaten met elkaar kunt verbinden.

 

 

Audio- en videotechnologie

Presenteer uw ideeën en inhoud in hoge resolutie met de beste signaaloverdracht met de audio- en video-oplossingen van DIGITUS®. Deel uw scherm met anderen tijdens een conferentie, zelfs over grote afstanden.

   

Ergonomie

Afwisseling is belangrijk, ook op de werkvloer. Als u staand wilt werken, kunt u de hoogte van uw bureau individueel aanpassen met het verstelbare tafelframe van DIGITUS® via touch display. Wilt u uw collega's het scherm laten zien of wilt u uw monitor verticaal gebruiken? Dankzij verplaatsbare beugels kunt u eenvoudig uw monitor draaien en uitlijnen. DIGITUS® ondersteunt u met verschillende systemen om de werkplek ergonomisch te maken.

  

Een geruisloos WiFi-netwerk met AVM

 


 

Het mesh-netwerk

Soms is een WiFi-netwerk niet krachtig genoeg om alle gebieden in huis of kantoor te bestrijken. Dit is waar WiFi Mesh in beeld komt: verschillende gedistribueerde apparaten worden gecombineerd tot één groot netwerkachtige meshes.

Die Vorteile eines Mesh Systems:

   

 • Eén wachtwoord en gebruikersnaam voor het hele netwerk

 • Mesh-besturing: optimalisatie van de WiFi-verbinding en het gebruik van de WiFi-toegangspunten

 • AP-besturing: de best mogelijke verbinding van de verschillende apparaten

 • Bandsturing: gebruik van de meest optimale radioverbinding tussen de systeemonderdelen en daarmee de snelst mogelijke gegevensuitwisseling

 • Mesh Master: het beheert de verbindingsinformatie van alle WiFi-eindapparaten en beslist wanneer een draadloze netwerkwijziging nuttig is voor een optimale verbinding en gebruik van de repeaters

Wat zijn de vereisten?

 • Het WiFi-apparaat moet geschikt zijn voor dual-band (2,4- en 5 GHz-banden moeten worden ondersteund).

 • De WiFi-standaarden 802.11k en 802.11v moeten volledig worden ondersteund door het WiFi-apparaat.

 • Alle betrokken FRITZ! producten moeten in de mesh zijn geïntegreerd (herkenbaar aan het mesh-symbool).

 • U heeft een FRITZ! Box met WiFi AC of Wi-Fi 6 nodig.

 • De WiFi-ontvangst netwerknaam (SSID) van beide frequentiebanden van de Mesh Master moeten identiek zijn (dit is het geval bij levering van de FRITZ! Box).

 • Op de FRITZ! -Producten is minimaal FRITZ! OS 7.10 geïnstalleerd.

  

Ideal networks: Ondersteunt het snel en nauwkeurig testen van kabels

Power over Ethernet - De IDEAL Networks PoE Pro-kabeltester

Om reparaties, installaties en andere klussen snel te kunnen uitvoeren, hebben technici sinds de komst van PoE effectieve, nauwkeurige PoE-verificatie nodig. Dit helpt bij de installatie van VoIP-telefoons, intelligente verlichtingssystemen, Wi-Fi-toegangspunten, onderhoud van CCTV en nog veel meer.

Het handheld-testapparaat PoE Pro ondersteunt

 • de bepaling van de PoE-klasse, de spanning / spanningsval, het vermogen en het type injector.
 • de detectie van de hoeveelheid stroom die beschikbaar is.
 • PoE tot 90W (PoE ++), test alle PoE-klassen (0-8) en types (af / at / bt) en verifieert de pass / fail-indicatie van de installatie volgens IEEE-normen.